Ο Διαγόρας κατηγορεί την Παναχαϊκή για «αλλοίωση» και «χειραγώγηση»!

    Ημερομηνία:

    Οι άνθρωποι της ροδίτικης ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση ανέφεραν ότι έγινε προσπάθεια χειραγώγησης και αλλοίωσης του αγώνα και ότι θα το καταγγείλουν στην ΕΠΑΘΛΑ!

    Η ανακοίνωση:

    «Ως εδώ φτάνει πια Ι Αίσχος, ντροπή και αηδία

    Φλίγκος

    Δυστυχώς κύριοι της ΚΕΔ σήμερα για ακόμη μια φορά εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα με την τραγική επιλογή του ανεκδιήγητου διαιτητή Γιάννη Ανδρικόπουλου!

    Σας θυμίζουμε πως είναι ο ίδιος που τον είχατε για αρκετό καιρό στον «πάγο» και τον επαναφέρατε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα στον Διαγόρα και την Παναχαϊκή που οι δύο ομάδες έπαιζαν ολόκληρη την χρονιά σε 90 λεπτά.

    Κύριοι της ΚΕΔ δυστυχώς σας εξέθεσε αυτός που γνωρίζατε εκ προοιμίου πως έχει άριστες σχέσεις με τους δύο κουμπάρους σας με τα δύο Π.Π. που βρίσκονται σε σημαντικά πόστα στην Παναχαϊκή.

    Αρχικά να σημειώσουμε πως ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα κέρδισε…. 12 φάουλ υπέρ της στο πρώτο 20 λεπτό η δική μας ως εκ θαύματος στο ίδιο χρονικό διάστημα κέρδισε ΜΟΝΟ ένα!

    Η αρχή λένε πως είναι το ήμισυ του παντός, και στην σημερινή περίπτωση ο κ. Ανδρικόπουλος με απόλυτα έξυπνο και παράλληλα προκλητικό τρόπο φρόντισε να μας δείξει τις προθέσεις του…

    Εκνεύρισε με μοναδικό τρόπο τόσο τους ποδοσφαιριστές μας όσο και τους φιλάθλους στην κερκίδα τους οποίους ευχαριστούμε για την ψυχραιμία που επέδειξαν σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

    Κύριε Ανδρικόπουλε και ο πιο χαζός σήμερα κατάλαβε τι ακριβώς θέλατε …

    Το ότι είχατε απέναντι σας μια ομάδα όπου οι παράγοντες της είναι κουμπάροι του κ. Μάνταλου δεν σημαίνει πως θα γινόμασταν σήμερα πρόβατα στην σφαγή…!

    Και για να μη μας περνάτε για γραφικούς και αφελής , εμείς θα κάνουμε πράξη αυτό που υπερασπιζόμαστε από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε αυτήν την διοίκηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Δεν έχουμε κάνει σεξ με τον σύντροφό μου εδώ και δύο χρόνια – Κατηγορεί το σώμα μου»

    Ηαπουσία ερωτικής επαφής σε μια σχέση μπορεί να τη φθείρει, αλλά...

    Τζένιφερ Άνιστον: Ο νέος της σύντροφος, Τζιμ Κέρτις εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της

    Ο νέος σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον, Τζιμ Κέρτις, τη συνόδευσε στην...

    Μαρία Ιωαννίδου για Φρέντυ Γερμανό: Ήταν πολύ άδικο που πέθανε τόσο νέος, ήταν μια τεράστια απώλεια

    Στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού αναφέρθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, εκφράζοντας τη θλίψη...

    Κυψέλη: Συνελήφθη 59χρονος που πυροβόλησε υπάλληλο καθαριότητας

    Στη σύλληψη ενός 59χρονου προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης...