Ο δήμαρχος Αιγιάλειας για την ένταξη του Ειρηνοδικείου Ακράτας στο Πρωτοδικείο Αιγίου

    Ημερομηνία:

    Ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος αναφερόμενος στο θέμα που αφορά στην ένταξη του Ειρηνοδικείου Ακράτας, στο Πρωτοδικείο Αιγίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    «Το ζήτημα της ένταξης του Ειρηνοδικείου Ακράτας στο Πρωτοδικείο Αιγίου που προτείνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου, ήταν ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά απεσύρθη, ώστε να επανέλθει με περισσότερα στοιχεία προς συζήτηση.

    Διευκρινίζεται ότι το θέμα απεσύρθη μετά από πρόταση της παράταξης του κ. Γούτου και συγκεκριμένα του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Γιοβά, η οποία και έγινε δεκτή. Αυτή είναι η αλήθεια.

    Η σωστή εξυπηρέτηση των δημοτών της Αιγιάλειας και των νομικών τους εκπροσώπων για τις δικαστικές τους υποθέσεις, είναι προφανώς ένα θέμα που ενδιαφέρει σοβαρά τη δημοτική αρχή. Γι’αυτό και το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, ώστε να ληφθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σου δείχνουμε 12 τρόπους που μπορείς να απολαύσεις τις πατάτες

    Η πατάτα, γνωστή και ως γεώμηλο, μεταφέρθηκε από την...

    Σεξ: Γιατί βλέπουμε περισσότερο και κάνουμε λιγότερο – Τι έχει αλλάξει σήμερα

    Τριάντα σχεδόν χρόνια πίσω, το 1993 για την ακρίβεια,...

    Δες πως μπορείς να κάνεις το πέος σου να δείχνει μεγαλύτερο

    Ψάχνετε έναν τρόπο για να δώσετε μια ώθηση στον...

    Έξι top οφέλη του σεξ στην υγεία

    Δεν είναι λίγες οι έρευνες που υποστηρίζουν ότι το...