Ο δήμαρχος Αιγιάλειας για την ένταξη του Ειρηνοδικείου Ακράτας στο Πρωτοδικείο Αιγίου

    Ημερομηνία:

    Ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος αναφερόμενος στο θέμα που αφορά στην ένταξη του Ειρηνοδικείου Ακράτας, στο Πρωτοδικείο Αιγίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    «Το ζήτημα της ένταξης του Ειρηνοδικείου Ακράτας στο Πρωτοδικείο Αιγίου που προτείνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου, ήταν ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά απεσύρθη, ώστε να επανέλθει με περισσότερα στοιχεία προς συζήτηση.

    Διευκρινίζεται ότι το θέμα απεσύρθη μετά από πρόταση της παράταξης του κ. Γούτου και συγκεκριμένα του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιώργου Γιοβά, η οποία και έγινε δεκτή. Αυτή είναι η αλήθεια.

    Η σωστή εξυπηρέτηση των δημοτών της Αιγιάλειας και των νομικών τους εκπροσώπων για τις δικαστικές τους υποθέσεις, είναι προφανώς ένα θέμα που ενδιαφέρει σοβαρά τη δημοτική αρχή. Γι’αυτό και το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, ώστε να ληφθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    e-ΕΦΚΑ: Στις 25 Αυγούστου καταβάλλονται αναδρομικά ποσά σε συνταξιούχους

    Τη Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2025 θα πραγματοποιηθεί η καταβολή...

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Γυναίκα που πέθανε χάρισε ζωή

    Το ΠΓΝΠ με βαθύ αίσθημα ευγνωμοσύνης και σεβασμού ανακοινώνει την ολοκλήρωση...

    Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 43χρονος Παλαιστίνιος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη με νοητική υστέρηση

    Στη σύλληψη ενός 43χρονος Παλαιστίνιου που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης με νοητική...