Έναν χρόνο σχέσης συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γιαννέτος με τον σύντροφό του, Φελίπε Καρντόσο, και οι δυο τους ταξίδεψαν στο Παρίσι, την «αγαπημένη τους πόλη», για να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο.
Ο γνωστός hairstylist που πριν από μερικούς μήνες έκανε πρόταση γάμου στον Καρντόσο, έναν από τους κορυφαίους επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων της Βραζιλίας, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στην Πόλη του Φωτός. Σε αυτά απαθανατίζονται μεταξύ άλλων, ενώ περπατούν στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας ή γευματίζουν σε εστιατόρια.
Πέρα όμως από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ο Δημήτρης Γιαννέτος εξέφρασε την αγάπη του για εκείνον, τονίζοντας πως κάθε μέρα τον αγαπά όλο και περισσότερο.
«Χαρούμενη επέτειο για τον ένα χρόνο, αγαπημένε μου! Σε αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο! Δεν μπορώ να περιμένω να γιορτάζουμε κάθε χρόνο μαζί στην αγαπημένη μας πόλη», έγραψε στην ανάρτησή του.
Δείτε τη δημοσίευση του Δημήτρη Γιαννέτου









