Ο Δημήτρης Λιανόπουλος νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας

    Ημερομηνία:

    Προϊστάμενος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας αναλαμβάνει από την έναρξη του νέου δικαστικού έτους ο νυν Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαβρύτων Δημήτριος Λιανόπουλος του Βασιλείου.

    Η απόφαση ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου που συνεδρίασε σήμερα και αφορά στις μεταθέσεις Εισαγγελέων Πρωτοδικών,
    Ο Δημήτριος Λιανόπουλος μετρά συνολικά 21 χρόνια υπηρεσίας και αναλαμβάνει από τις 16 Σεπτεμβρίου του 2024 αυξημένα καθήκοντα ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, στην οποία θα υπηρετούν συνολικά πέντε Εισαγγελείς, δύο Εισαγγελείς Πρωτοδικών και τρεις Αντεισαγγελείς Πρωτοδικών.

    Ο Δημήτριος Λιανόπουλος εισήχθη στον κλάδο των Εισαγγελέων στις 7 Νοεμβρίου 2003. Υπηρέτησε επί 7 χρόνια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, άλλα τόσα χρόνια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και επί 7 χρόνια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαβρύτων, αφήνοντας τη σφραγίδα του.

    Επίσης, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αχαΐας μετατίθεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά η Ροδόπη Νικολούδη, ενώ στην Αχαΐα έρχονται η Δήμητρα Καπελιάρη από την Εισαγγελία Πειραιά που υπηρετεί σήμερα και η Ευστρατία Ντούκα που υπηρετεί σήμερα στην Εισαγγελία Αθηνών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Για 56 Eurofighter κινείται η Τουρκία, ίσως και περισσότερα – Το σχέδιο της Άγκυρας για 400 μαχητικά

    Η Τουρκία σκέφτεται να κινηθεί για την προμήθεια επιπλέον μαχητικών Eurofighter,...

    Εξαφάνιση Λόρας: Το παρασκήνιο του εντοπισμού της στη Γερμανία μετά από 49 ημέρες- Πού διέμενε

    Ύστερα από 49 ημέρες αγωνίας και αβεβαιότητας, η 16χρονη...

    Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 32χρονο τα ξημερώματα

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Γαλατσίου που είχε ως...