Ο Δημήτρης Σταρόβας για την απώλεια της μητέρας του: «Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα»

    Ημερομηνία:

    Ο Δημήτρης Σταρόβας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο γνωστός καλλιτέχνης, μέσα σε όλα μίλησε για τον πρόσφατο δύσκολο χαμό της μητέρας του.

    starovas 1

    «Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα και όσοι έχουν βιώσει αντίστοιχα πράγματα ξέρουν τι σημαίνει. Πόσο μάλλον για μένα που ήμουν μοναχοπαίδι και με μεγάλωσε η μητέρα μου και μόνη της γιατί ο πατέρας μου είχε σκοτωθεί όταν ήμουν ενός χρόνου. Στάθηκε επάξια μαμά και μπαμπάς μαζί. Δεν ξέρω αν θα ακουστεί εγωιστικό που το λέω αλλά, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, θέλω να πω κάτι που ίσως βοηθήσει κάποιον άλλον που θα του συμβεί, το ότι ήταν η μητέρα μου σε άσχημη κατάσταση έχοντας προχωρημένη άνοια είναι, ρε παιδί μου, αυτό που λέμε ησύχασε αυτή και ησυχάσαμε και εμείς.

    starovas 2

    Το λέω γιατί είμαστε εγωιστές και προσπαθούμε μέχρι τέλους να γίνει κάτι που δεν έχει νόημα τελικά άμα το σκεφτείς ρεαλιστικά και ψύχραιμα. Ένας άνθρωπος που, ξέρεις, δεν υπάρχει επιστροφή και δεν μπορείς να τους προσφέρεις καμία ποιότητα ζωής. Είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση. Δηλαδή είμαστε στο όριο να μου πει, ποιος είσαι.

    starovas 3

    Δεν το έζησα αυτό αλλά έχω φίλους που το έζησαν και είναι φοβερό. Ήταν όμως πολύ… Ούτε στον εχθρό μου αυτό το πράγμα. Δεν παλεύεται. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό να πω, που μου το έλεγαν και πολλοί που συμβουλευόμουν, πως η ίδια δεν έχει πρόβλημα»

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρο bodysuit

    Η Madalina Ghenea μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της...

    Θρίλερ στο Ελληνικό: Νέες πληροφορίες για την οικιακή βοηθό της οικογένειας – Και τρίτη γυναίκα εμπλέκεται στην υπόθεση

    Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τους τρεις θανάτους της οικογένειας...

    Κλάδος αυτοκινήτου: Υποχρεωτικό το ψηφιακό πελατολόγιο από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για συνεργεία και εμπόρους

    Από την 1η Ιουλίου 2025, οι επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου θα...