Ο Δήμος Αιγιαλείας τίμησε τον Τριαντάφυλλο Φέτση

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμος Αιγιαλείας τίμησε την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 την μνήμη του αείμνηστου ιατρού “Τριαντάφυλλου Φέτση” σε υλοποίηση της υπ αρίθμ 435/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ονοματοδοτόντας την οδό που διέρχεται έμπροσθεν του Περιφερειακού Ιατρείου Καμαρών στο όνομα του εκλιπόντος.

    Τοποθετήθηκαν δυο μαρμάρινες πλάκες με το όνομά του στο Περιφερειακό Ιατρείο Καμαρών και έμπροσθεν της οικίας Ανδρέα

    Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Ντίνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Χριστόπουλος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Καμαρών κ. Παναγιώτης Περλέγκας και εκ μέρους της οικογένειας η κόρη του εκλιπόντος κ. Αλεξία Φέτση και ο αδερφός του κ. Δημήτριος Φέτσης.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής απέναντι στον Άνθρωπο, τον γιατρό, που υπηρέτησε από το 1983  (επί 34 έτη), με αυταπάρνηση, αναλώνοντας την ζωή του στο καθήκον, δίνοντας το είναι του, λειτουργώντας πάνω από ότι επιτάσσει η καθημερινή εργασία, στην περιοχή που αγάπησε και αγαπήθηκε τόσο.

    Ξεχώρισε για την μοναδική επιστημονική του επάρκεια, αλλά κυρίως ξεχώρισε ως άνθρωπος.

    Ο Δήμος έχει προγραμματίσει να διοργάνωση μια σεμνή τελετή, μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, για να τιμήσουμε την μνήμη του, στην ΤΚ Καμαρών.

    Ο Δήμος Αιγιαλείας τίμησε τον Τριαντάφυλλο Φέτση
Ο Δήμος Αιγιαλείας τίμησε τον Τριαντάφυλλο Φέτση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επέστρεψε στο σπίτι του μετά την επέμβαση για τοποθέτηση στεντ – «Τέρμα το τσιγάρο, προλάβαμε»

    Στο σπίτι του επέστρεψε ο γραμματέας της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 16/9/2025

    19:45 COSMOTE SPORT 7 HD PSV Αϊντχόφεν – Ουνιόν...

    Σοκ στο Μιλάνο: 83χρονη σκοτώθηκε από άνδρα που πήδηξε από μπαλκόνι και έπεσε πάνω της

    Μια 83χρονη γυναίκα στο Μιλάνο σκοτώθηκε όταν ένας άνδρας, που επιχείρησε...