Ο Δήμος Πατρέων αγοράζει 292 κάδους απορριμμάτων

    Ημερομηνία:

    Προσφορές δέχεται ο Δήμος Πατρέων ως τις 11 Νοεμβρίου για την αγορά 292 νέων πλαστικών απορριμματοδεκτών προσωρινής αποθήκευσης απορριμμάτων.

    Στο πλαίσιο της γενικής προσπάθειας που καταβάλλεται για να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης, όπου «μουτζούρα» της αποτελεί η εικόνα που παρατηρείται σε ορισμένες περιοχές με τα σκουπίδια, ο Δήμος αναμένεται να προμηθευτεί νέους κάδους για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του.

    Θυμίζουμε ότι προ μηνών ο Δήμος είχε παραλάβει και εκατοντάδες κάδους ανακύκλωσης μέσω του ΣΥΔΙΣΑ, πάνω στην ίδια κατεύθυνση ανανέωσης του εξοπλισμού.

    Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της προμήθειας, για την οποία έχει προϋπολογιστεί ένα ποσό κοντά στις 94.000 ευρώ, τότε θα προχωρήσουν οι υπηρεσίες στην τοποθέτηση των νέων κάδων σε σημεία της πόλης που υπάρχουν ανάγκες. Πάντως, οι ανάγκες της πόλης παραμένουν μεγάλες όσον αφορά την καθαριότητα, αφού παρατηρούνται συχνά παράπονα από πολίτες σε συνοικίες της πόλης ή ακόμα και στο κέντρο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...