Ο Δήμος Πατρέων κοντά στην ΟΕΒΕΣΝΑ

    Ημερομηνία:

    Σωματεία και Σύλλογοι Επαγγελματιών και Αυτοαπασχολουμένων της Πάτρας, μεταξύ των οποίων η  ΟΕΒΕΣΝΑ, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο ΣΚΕΑΝΑ, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας, έξω από την Δ.Ο.Υ. Πατρών, για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

    Στην κινητοποίηση συμμετείχε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας, ο οποίος σε παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της συνάντησης της αντιπροσωπείας των συγκεντρωμένων, με τον προϊστάμενο της Εφορίας, αλλά και σε δήλωσή του αμέσως μετά, τόνισε:

     

    «Όπως και χτες ανέφερε ο Δήμαρχος στη συνάντηση στο Δημαρχείο με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΣΝΑ, του ΣΚΕΑΝΑ και άλλων Συλλόγων, η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα σας και σε αυτόν τον αγώνα που δίνετε για το φορολογικό.

    Για την κυβέρνηση δεν υπάρχει φοροδιαφυγή από μεγαλοεπιχειρηματικούς ομίλους, τους οποίους και πριμοδοτεί με φοροαπαλλαγές, αλλά φοροδιαφυγή υπάρχει από τους αυτοαπασχολούμενους, μικρούς επαγγελματίες και επιστήμονες, επιταχύνοντας έτσι, την κυριαρχία των μεγάλων εταιρειών, όπως και των δικηγορικών μεγαλοεταιρειών.

    Όπως επιταχύνει την κυριαρχία αλυσίδων πολυκαταστημάτων σε βάρος του εμπορικού κόσμου της χώρας και των αυτοαπασχολούμενων γενικά μικρών επαγγελματιών, σε συνέχεια της άλωσης της αγοράς από τις πολυεθνικές.

    Είναι προκλητική αυτή η κυβερνητική πολιτική η οποία είναι σταθερά προσηλωμένη στην κερδοφορία του κεφαλαίου σε βάρος των αυτοαπασσχολούμενων επαγγελματιών και μικρών ΕΒΕ.

    Τα μέτρα αυτά είναι συνέχεια των φορολογικών χαρατσιών που και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είχαν επιβάλλει στους κλάδους αυτούς.

    Όλα τα κόμματα που μιλούν για φοροδιαφυγή είναι συνένοχα για τη φοροασυλία των εφοπλιστών, του τραπεζικού κεφαλαίου και των μονοπωλιακών ομίλων.

    Το νέο νομοσχέδιο σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό των αυτοαπασχολούμενων, μικρών επαγγελματιών και επιστημόνων.

    Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται δίπλα τους με κάθε μέσο στον αγώνα σας για υπεράσπιση του εισοδήματος με κατάργηση όλων των αντιλαϊκών διατάξεων του φορολογικού.

    Πρέπει να υπάρξει επίσης κοινός αγώνας, αυτοαπασχολούμενων και μισθωτών, για την κατάργηση όλου του αντιλαϊκού νομοθετικού πλαισίου, την κατοχύρωση αφορολόγητου ορίου στις 12.000 ευρώ, στα πλαίσια και των υπόλοιπων αιτημάτων του διεκδικητικού πλαισίου, όπως κατάργηση τέλους επιτηδεύματος, κατάργηση τραπεζικής προμήθειας στις ψηφιακές συναλλαγές, ακατάσχετος λογαριασμός στις μικρές επιχειρήσεις.

    Είμαστε και θα είμαστε μαζί σας και σε αυτόν τον αγώνα».

    Ο Δήμος Πατρέων κοντά στην ΟΕΒΕΣΝΑ
    ????????????????????????????????????
    Ο Δήμος Πατρέων κοντά στην ΟΕΒΕΣΝΑ
    ????????????????????????????????????

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μεξικό: Εντόπισαν 42 σάκους με ανθρώπινα υπολείμματα στην πολιτεία Χαλίσκο

    Συλλογικότητα που αναζητεί αγνοούμενους ανακοίνωσε χθες Τετάρτη τον εντοπισμό...

    Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση – ΒΙΝΤΕΟ

    Ο πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός παρέμβει στην εκπομπή «Υποθέσεις»...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν 14 ετών! Με μακριά μαλλιά και από κομμωτήριο! Τότε που σκότωσε την αδελφή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%bc/

    ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Δικηγόρος Μουρτζούκου): Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες

    Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, μίλησε στην εκπομπή Live...