Ο Δήμος Πατρέων θα παρέχει διοικητική υποστήριξη στο Δήμο Ερυμάνθου

    Ημερομηνία:

    Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θεόδωρου Μπαρή, η Σύμβαση Διαδημοτικής Συνεργασίας, με την οποία ο Δήμος Πατρέων αναλαμβάνει για τα επόμενα τρία χρόνια την παροχή διοικητικής υποστήριξης στο Δήμο Ερυμάνθου, ως προς την άσκηση αρμοδιοτήτων υπηρεσίας δόμησης και για το σκοπό αυτό ο Δήμος Ερυμάνθου θα διαθέσει στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Πατρέων υπάλληλό του.

    Σημειώνεται ότι με νομοθετική ρύθμιση ο Δήμος Πατρέων από το 2011 ασκούσε την παραπάνω αρμοδιότητα και από τώρα θα γίνεται μέσω της υπογραφείσας Σύμβασης.

    Πατρέων

    Στην υπογραφή της Σύμβασης παρίσταντο η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας, Βραχνεΐκων του Δήμου Πατρέων, Αναστασία Τογιοπούλου, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δόμησης του Δήμου Πατρέων, Χρήστος Φαλιέρος και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Ερυμάνθου, Χρήστος Καποτάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Είναι τα δημητριακά ολικής άλεσης κατάλληλο παιδικό πρωινό;

    Το πρωινό είναι το γεύμα που σηματοδοτεί την αρχή...

    Ποια ώρα της ημέρας είμαστε πιο στεναχωρημένοι και ποια πιο χαρούμενοι

    Είναι γνωστό ότι η διάθεση αλλάζει ανάλογα με τις...

    Παιχνίδια θανάτου: Γιατί ακόμη και 20χρονοι ρισκάρουν τη ζωή τους για ένα challenge

    Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 22χρονος, μετά από ένα...