Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» διοργανώνει τις ετήσιες πολιτιστικές του εκδηλώσεις

    Ημερομηνία:

    Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» διοργανώνει τις ετήσιες πολιτιστικές του εκδηλώσεις στις 29, 30 & 31 Αυγούστου στην πλατεία Αμπελοκήπων.

    Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρευρεθεί για να διασκεδάσει. Την Παρασκευή 29 Αυγούστου τραγουδάει ο Παναγιώτης Λάλεζας με την ορχήστρα του.
    Το Σάββατο έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον μοναδικό Νίκο Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού, μαζί τους θα είναι και το μουσικό συγκρότημα Άρτυμα.
    Την Κυριακή έχουμε το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πατρών με ζωντανή μουσική με τη Σταυρούλα Δαλιάνη, την Ελένη Παπαπροκοπίου ,την Άννα Καραγιάννη και τον Πέτρο Ανδρουτσόπουλο στο τραγούδι. Μαζί τους θα είναι και οι: Γιάννης Ντάνος στο ακορντεόν, Πέννυ Γεωργοπούλου στο σαντούρι, Γιάννης Οικονόμου στο βιολί, Γιώργος Μπαράκος στα κρουστά, Κώστας Κοπανιτσάνος κλαρίνο, Χρήστος Καμμένος τσαμπούνα, Αρτέμη Καραγιάννης, Δημήτρης Χαρμαντάς και Κωνσταντίνος Σμυρίλιος λαγούτο. Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σουλίου Πατρών, οι Ροές, ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Δαφνούλας, το τμήμα παραδοσιακών χορών Εκπαιδευτήρια Αναγέννηση καθώς και το Άγημα Ιστορικής Αναβίωσης Παν. Καρατζάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βαθμολογία UEFΑ: Η πρόκριση της Μπόντο έφερε τη Νορβηγία μια ανάσα από την Ελλάδα

    Σε βραδιά για... πρωτάρηδες εξελίχθηκε η αποψινή στο Champions...

    Champions League: Τα γκρουπ δυναμικότητας μετά τις προκρίσεις των Καϊράτ, Μπόντο και Πάφου

    Τρεις ακόμα υποψήφιους αντιπάλους του στη League Phase του Champions...

    Σχολικά Είδη: Πιο ακριβά σε σχέση με πέρσι – BINTEO

    Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη βάζουν γονείς για την...