Ο Έλον Μασκ απολύει το μισό προσωπικό του Twitter – Σχεδόν 4.000 «τελειώνουν» από την Παρασκευή

    Ημερομηνία:

    Την είδηση μεταδίδει το Bloomberg και σύμφωνα με αυτήν ο Έλον Μασκ σκοπεύει να απολύσει τους μισούς εργαζόμενους στο twitter προκειμένου να μειώσει το κόστος μετά την εξαγορά του αντί 44 δισ δολαρίων.

    Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ θα αρχίσει να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους από αύριο Παρασκευή (04/11/22) δήλωσαν πηγές που ήθελαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους στο Bloomberg.

    Επίσης, ο Έλον Μασκ θα ανατρέψει και τους όρους εργασίας από απόσταση και θα ζητήσει από τους εργαζόμενους να εμφανίζονται στα γραφεία της εταιρείας με ελάχιστες εξαιρέσεις.

    Ο νέος ιδιοκτήτης του twitter επεξεργάζεται διάφορα σενάρια με τους συμβούλους του. Σύμφωνα με ένα από αυτά, σε όσους απολύονται θα προσφέρεται επιπλέον αποζημίωση δυο μηνών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατρῶν Χρυσόστομος: « Ὃσιος Γερβάσιος τῶν Πατρῶν: Τῆς ὑπομονῆς τό πρότυπον»

    Μὲ τὴν συμμετοχὴ πλήθους εὐσεβῶν Χριστιανῶν ἀπὸ τὴν πόλη...

    ΑΧΑΪΑ: Ημέρα Μνήμης στο Κάστρο της Ωριάς – Άνω Σαλμενίκο

    Με δέος, συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ιστορικής ευθύνης, πραγματοποιήθηκε...

    Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Εκπαιδευτικού Κώστα Κορδάτου του ΕΠΑΛ Καινούργιου

    Ακολουθεί η Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Εκπαιδευτικού Κώστα Κορδάτου του...

    ΠΑΤΡΑ: Πλήθος Κόσμου στον Εορτασμό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στην Πιτίτσα

    Με ιδιαίτερη κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε...