Ο Ερντογάν έστειλε το σεισμικό ερευνητικό πλοίο Όρουτς Ρέις στη Σομαλία

    Ημερομηνία:

    Ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρευρέθηκε στην τελετή αποχαιρετισμού του σεισμικού ερευνητικού πλοίου Oruç Reis στη Σομαλία.

    Οι έρευνες θα γίνουν στο πλαίσιο του «Μνημονίου Συνεννόησης στον τομέα της Σομαλίας χερσαίων και υπεράκτιων οικοπέδων» που υπογράφηκε μεταξύ του Υπουργείου Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Δημοκρατίας της Τουρκίας και του Υπουργείου Πετρελαίου και Ορυκτών Πόρων της η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Σομαλίας τον Μάρτιο.

    Σήμερα πραγματοποιήθηκε αποχαιρετιστήρια τελετή για το πλοίο, το οποίο έφτασε μπροστά από το Προεδρικό Γραφείο Ντολμάμπαχτσε στις 14.30, με τη συμμετοχή του Προέδρου Ερντογάν. Ο Πρόεδρος Ερντογάν χαιρέτησε το πλήρωμα του πλοίου που περνούσε από το Βόσπορο.

    Στην τελετή αποχαιρετισμού παρευρέθηκε και ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Αλπαρσλάν Μπαϊρακτάρ. Μετά την τελετή, το Oruç Reis Seismic Research Ship αναχώρησε για τη Σομαλία.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γκαουτάμ Αντάνι: Ετοιμάζει επενδύσεις $13 δισ. για ανάπτυξη στην αγορά της Ινδίας

    Σε επενδύσεις πάνω από 1,1 τρισεκατομμύρια ρουπίες (12,7 δισεκατομμύρια δολάρια) προχωρά...

    Μύκονος τέλος για τον ξενοδοχειακό κολοσσό της Accor που προτιμά Φωκίδα και Θεσπρωτία

    Η κλιματική αλλαγή πλέον επηρεάζει τα επιχειρηματικά πλάνα των μεγάλων ομίλων στον τουρισμό ακόμη κι...

    Μίρα Μουράτι: Η αρχιτέκτονας της AI επιστρέφει – Τι σχεδιάζει στη σκιά της OpenAI

    Μια οραματίστρια, μια πρωτοπόρος, μια γυναίκα που έχει αφήσει...

    Ουκρανία: Κοντά σε συμφωνία για τα ορυκτά Κίεβο και Ουάσιγκτον

    Η Ουκρανία και οι ΗΠΑ βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για μια...
    Best Shop