Ο Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πούτιν για “χρόνια πολλά” – “Η χειρότερη ειρήνη είναι καλύτερη από τον πόλεμο στην Ουκρανία”

    Ημερομηνία:

    Σε υπογραφή ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, με τη συνδρομή και της Τουρκίας στις διαπραγματεύσεις, κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η χειρότερη ειρήνη είναι καλύτερη από τον πόλεμο, είπε ο Τούρκος πρόεδρος, σε τηλεφωνική συνομιλία του με τον Ρώσο ομόλογό του, την Παρασκευή.

    Ερντογάν: Τηλεφώνησε στον Πούτιν για τα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του

    Ειδικότερα, στην τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ηγετών με αφορμή τα 70οστά γενέθλια του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε, σύμφωνα με δήλωση της τουρκικής προεδρίας, ότι ακόμη και η εγκαθίδρυση “της χειρότερης ειρήνης” στην Ουκρανία θα ήταν καλύτερη από τη “συνέχιση του πολέμου”, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

    Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος διαβεβαίωσε τον κ. Πούτιν ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να συμβάλει στην αναζήτηση ειρηνευτικής λύσης στη σύγκρουση στην Ουκρανία, προστίθεται στην ανακοίνωση.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν, που έκλεισε τα 70 έτη, άκουσε επίσης τον κ. Ερντογάν να του εύχεται και να τον καλεί να συμφωνήσουν για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων, σε μια περίοδο που δοκιμάζονται και οι δύο πρόεδροι.

    Πηγή: thetoc.gr

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Shallowing: Η τεχνική στο σεξ που εγγυάται έντονους οργασμούς

    Υπάρχει ένα ρητό που λέει Less is More και δεν θα...

    Εφυγαν 400 ιατροί από νοσοκομεία της Πάτρας

    Απώλειες εξακολουθεί να µετρά το Εθνικό Σύστηµα Υγείας, στην...