Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Στο Ηρώδειο με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του

    Ημερομηνία:

    Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου.

    Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Στο Ηρώδειο με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του

    Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στη φιλανθρωπική εκδήλωση του ΤΑΣΕΗ «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά» που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο. Ο ποινικολόγος είναι πολύ κοντά στους ηθοποιούς και τους στηρίζει καθώς τόσα χρόνια έχοντας σύζυγο μια σταρ του κινηματογράφου γνωρίζει  εκ των έσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. «Ως φοιτήτρια υποκριτικής έχω παίξει στο “Και οι Παντρεμένοι Έχουν Ψυχή”, όμως δεν προέκυψε τηλεοπτικά κάτι άλλο.

    Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Στο Ηρώδειο με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του Ασχολήθηκα κυρίως με το θέατρο, ήταν αυτό που μου άρεσε, που σπούδασα και που ήθελα να κάνω. Έχω μία κόρη, τη Ματίλντα, είναι 24 ετών και έκανε πέρσι την πρακτική της στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

    Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Στο Ηρώδειο με την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του Γνωριστήκαμε σε τραπέζι κοινών φίλων, το ένα έφερε το άλλο και είδαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε. Έτσι ξεκίνησε η σχέση μας, έχουμε κοινή πορεία σκέψης», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η κατά 40 χρόνια μικρότερη σύντροφός του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση Μητσοτάκη με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου – Δείτε φωτογραφίες

    Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται αυτή την ώρα η νέα...

    Κώστας Μακρής: «Χρειαζόμαστε ένα… ΔΗΠΕΘΕ Καραγκιόζη»

    Πενήντα χρόνια πίσω από μπερντέδες, ο πιο αυθεντικός της...

    Aχαϊα: Πένθος στην οικογένεια του Νίκου Αναδιώτη

    Δύσκολες στιγμές για τον Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ Νίκο Αναδιώτη...

    Λίμνη του Μόρνου: Βίντεο από ψηλά που κόβει την ανάσα – Το βυθισμένο χωριό «ξαναζωντανεύει» καθώς το νερό υποχωρεί

    Ένα βίντεο από drone που κόβει την ανάσα αποτυπώνει τη δραματική μείωση...