Ο Φωκίων Ζαΐμης κοντά στους ποδηλάτες: «Πρέπει να αποκτήσουμε όλοι ποδηλατική συνείδηση»

    Ημερομηνία:

    Στις εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών (ΠΟΠ)  παραβρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 24 Φεβρουαρίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης.

    Ο κ. Ζαΐμης αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά του συλλόγου και στην ποδηλατική συνείδηση που πρέπει να αποκτήσουμε όλοι, λέγοντας ότι: «Το ποδήλατο είναι ο  «βασικός πυλώνας της βιώσιμης κινητικότητας, μαζί με τη δημόσια συγκοινωνία και το περπάτημα ‒ αφενός για τη βελτίωση της υγείας των πολιτών και τη μείωση αέριων ρύπων και θορύβου, αφετέρου για την ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών κάθε τόπου».

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας αναφέρθηκε και στα δύο εμβληματικά έργα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, τον μεγάλο ποδηλατόδρομο Αίγιο – Διακοπτό (14χλ.) αλλά και στο Ρίο – Άγιος Βασίλειος (4χλμ).  «Η ΠΔΕ θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις που έχει να στηρίζει έμπρακτα την ποδηλατική μεταφορά και ψυχαγωγία υλοποιώντας έργα και πραγματοποιώντας δράσεις», είπε ο κ. Ζαΐμης.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΟΠ Σπύρος Πολίτης δήλωσε πως:«Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχαμε την ευκαιρία να μαζευτούμε με μέλη και ανθρώπους που αγαπούν την ποδηλασία γενικότερα. Μέσα από τη συνεργασία και τον διάλογο μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα».

    Ο Φωκίων Ζαΐμης κοντά στους ποδηλάτες: «Πρέπει να αποκτήσουμε όλοι ποδηλατική συνείδηση»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...

    Τα τρία ζευγάρια ζωδίων που κάνουν τους χειρότερους καβγάδες

    Οι εντάσεις και οι διαφωνίες σε ένα ζευγάρι είναι...

    6 άγνωστες χρήσεις της ταμπλέτας πλυντηρίου στην καθαριότητα της κουζίνας μας

    Αυτό που με σιγουριά όλοι γνωρίζουμε, είναι ότι οι ταμπλέτες...

    Αίγυπτος: Πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες – Ίσως βρέθηκε η απάντηση στον γρίφο αιώνων

    Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκαν οι πυραμίδες της...