Ο Φωκίων Ζαΐμης “αποχαιρετά” τον “Ασημάκη Ζαΐμη”

    Ημερομηνία:

    Τη βαθιά του οδύνη εκφράζει ο Φωκίων Ζαΐμης, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, για τη ξαφνική απώλεια του Καλαβρυτινού Ιωάννη Βαρδακαστάνη.

    Ο εκλιπών εκτός από δημιουργός εξαιρετικών Καλαβρυτινών γλυκών, και της παραδοσιακής τυρόπιτας,  ήταν πολύ αγαπητός και δραστήριος άνθρωπος:

    «Ως απόγονος της ιστορικής οικογένειας Ζαΐμη, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, ως ένδειξη τιμής και σεβασμού στον εκλιπόντα,  που επί σειρά ετών συμμετείχε στην αναπαράσταση των γεγονότων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821  στην ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας, ως Ασημάκης Ζαΐμης, όντας μέλος της θεατρικής ομάδας Καλαβρύτων.

    Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο γιος του, Νίκος Βαρδακαστάνης, θα συνεχίσει την παράδοση συμμετέχοντας στις επετειακές εκδηλώσεις για τη κήρυξη της Επανάστασης τους 1821».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βραβεύτηκε το Μουσείο Χάντμπολ Πάτρας

    Το Σάββατο στον αγώνα της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της...

    Πάτρα: Δύο Χριστουγεννιάτικα κονσέρτα από τον Καθολικό Ναό του Αγίου Ανδρέα

    Ο Καθολικός Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Πάτρας (Μαιζώνος 81)...

    Το δώρο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την Ιστορία της Πάτρας

    Συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα...