O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται τον Σταύρο Σιόλα, τον Δημήτρη Υφαντή και τον Θοδωρή Κοτονιά στο Ό,τι αγαπώ

    Ημερομηνία:

    Γιάννης Μπέζος υποδέχεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OPEN τον Σταύρο Σιόλα, τον Δημήτρη Υφαντή και τον Θοδωρή Κοτονιά, σε ένα «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» γεμάτο μουσική, μελωδίες και όμορφα τραγούδια.

    Ξεχωριστοί τραγουδοποιοί κυρίως, αλλά και ιδιαίτεροι ερμηνευτές, εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς και οι τρεις τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν μια απολαυστική βραδιά Σαββάτου, με επίκεντρο το καλό τραγούδι.

    Σε ένα «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ » που συμπράττουν μεταξύ τους και μέσα από ντουέτα, τριφωνίες ή πολυφωνίες μας προσφέρουν ιδιαίτερες στιγμές με έντονα συναισθήματα και μουσικές εκπλήξεις που εντυπωσιάζουν.

    Πλούσιο σε ηχοχρώματα, γεμάτο με υπέροχα πολύχρωμα ακούσματα, το μελωδικό αυτό οδοιπορικό, με τις φωνές τους να μας ταξιδεύουν,  εστιάζει και σε δικές τους προσωπικές επιτυχίες αλλά και σε μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί. Από το «Σαν Χουάν» και τα «Διόδια» στο «Καίγομαι και σιγολιώνω», στα « Κλειδιά» και στο «Δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής », μερικές μόνο από τις επιτυχημένες και δημοφιλείς δημιουργίες που έχουν τη σφραγίδα τους,  μέχρι τραγούδια διαφορετικής προέλευσης, με το παραδοσιακό, το λαϊκό και το έντεχνο να δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Μια μοναδική μουσική εμπειρία που μαγεύει.

    Συνοδοιπόρος τους στο μουσικό μέρος της εκπομπής η υπέροχη Μυρτώ Καμβυσίδη που σαγηνεύει με τις ερμηνείες της. Στην παρέα του Γιάννη Μπέζου συμμετέχουν και απολαμβάνουν και η Βασιλεία Ζερβού, η Νίκη Παλληκαράκη, ο Στάθης Μαντζώρος, η Θεοδώρα Σιάρκου, ο Κώστας Κρομμύδας, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και η Νίκη Βακάλη. 

    Ένα ιδιαίτερο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τους Σταύρο Σιόλα, Δημήτρη Υφαντή και Θοδωρή Κοτονιά, να δημιουργούν και να υπογράφουν με τις επιλογές και τις φωνές τους ένα Σαββατόβραδο γνήσιας καλλιτεχνικής έκφρασης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Τα 2 ζώδια που κρατάνε κακία και ζητούν πάντα εκδίκηση

    Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται πάντα κρύο από...

    Μαζικές απολύσεις βλέπει ο «νονός της τεχνητής νοημοσύνης» – Ποιες δουλειές είναι ασφαλείς

    Είναι μια πολύ καλή εποχή να γίνει κανείς υδραυλικός....

    Ανασφάλιστα οχήματα: Ποιοι και πότε θα λάβουν τα πρώτα «ραβασάκια» από την ΑΑΔΕ – Ποιο είναι το πρόστιμο

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αποστολής των προστίμων από...