Ο Γιάννης Σαρακιώτης παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά παραιτείται από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου

Ημερομηνία:

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νέα διάσπαση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και την δημιουργία νέας κίνησης από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σκέφτονται να ανεξαρτητοποιηθούν, καθώς αρκετοί από αυτούς διατηρούσαν άριστες σχέσεις με τον πρώτο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη.

Μεταξύ των ονομάτων που κυκλοφορούν για ανεξαρτητοποίηση είναι και αυτό του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη, ο οποίος ήταν πρώτος σε σταυρούς στη Φθιώτιδα, παρά την βαριά ήττα του κόμματος στο νομό.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaReport σήμερα Κυριακή (10/11/2024) με τον Γιάννη Σαρακιώτη, ο ίδιος ξεκαθάρισε τις προθέσεις του σχετικά με την στάση που θα τηρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτή είναι η απρόσκοπτη, όπως τόνισε, άσκηση αντιπολίτευσης, όπως άλλωστε έκανε μέχρι σήμερα, παραμένοντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως και στη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του κόμματος, την οποία θα παραδώσει στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Οι αποθήκες του 1949 – φωτο

Εγραψε ο Βασίλης Καραβασίλης στη σελίδα patras photos old...

Aχαϊα: Το ταξίδι του 52ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», συνεχίζεται

Το ταξίδι του 52ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», συνεχίζεται...

Γιορτή κρασιού στα Λουσικά – 29 Αυγούστου 2026

Γιορτή κρασιού στα Λουσικα 29 Αυγούστου 2026 Ο θεσμός που...

Νόσος Αλτσχάιμερ: Το «σημάδι» στον ύπνο που προηγείται της απώλειας μνήμης

Τα πρώτα σημάδια της νόσου Αλτσχάιμερ συνήθως αναζητούνται στη...