Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για την σχέση του με την Δ. Βαμβακούση στο «Night Out» – Αποκλειστικό απόσπασμα

    Ημερομηνία:

    Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 00:10, στο MEGA, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στην ταράτσα του «Night Out» τον Γιώργο Αγγελόπουλο για μία συναρπαστική έξοδο γεμάτη με αποκαλύψεις και μεγάλες ανακοινώσεις.

    Φλίγκος

    Ο γνωστός σε όλους από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς «Ντάνος» παραχωρεί απόψε στην εκπομπή «Night Out» μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

    ICECAP

    Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην γνωριμία του με την Δήμητρα Βαμβακούση: «Πριν καιρό αποδέχτηκα το αν είμαι ερωτευμένος. Με την Δήμητρα Βαμβακούση συνεργαζόμαστε, είναι σπουδαία κοπέλα. Τα υπόλοιπα δεν αφορούν κάποιον».

    «Με την Δήμητρα Βαμβακούση έχουμε γνωριστεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος, γιατί έχουμε κοινό πνευματικό. Με την Δήμητρα δεν έχουμε πει περισσότερα, μας έχουν φτάσει και σε γάμο», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο Μεσολόγγι έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

    O αυθεντικός πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα...

    Σάλμα Χάγιεκ: Στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit σε ηλικία 58 ετών

    Η Σάλμα Χάγιεκ θα είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που...

    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Δικαιώθηκε μητέρα που δικαιούτο άδεια και… την έβαζαν να εργαστεί!

    Καταγγελία – σοκ από ακτινοφυσικό που προσελήφθη στο Νοσοκομείο...

    Μειώθηκε η ποινή για τα αδέλφια Μενέντεζ – Ανοίγει ο δρόμος για την αποφυλάκισή τους

    Τη μείωση των ποινών στα αδέλφια Λάιλ και Έρικ Μενέντεζ που...