Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξηγεί τον λόγο που δεν έχει πια επαφές με τον Μπόγδανο – «Έβαλα την κοπέλα του στους στενούς φίλους»

    Ημερομηνία:

    Για την σχέση του με τον Ηλία Μπόγδανο και τον λόγο που απομακρύνθηκαν μετά το Survivor μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

    Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην φίλο και συμπαίκτη του, αφού προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις του, στις οποίες αναφερόταν στον ίδιο.

    «Με τον Γιώργο Ασημακόπουλο δεν μιλάμε. Φαντάζομαι και τους δύο έχει ενοχλήσει κάποια συμπεριφορά, δεν έχει τύχει να τα πούμε. Τον πέτυχα τυχαία έξω, χαιρετιόμαστε κανονικά, αλλά δεν έχει τύχει να πάμε για έναν καφέ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ήμασταν πολύ φίλοι στο Survivor. Τον είχα στηρίξει πάρα πολύ και είχαμε έρθει πιο κοντά, είχαμε συζητήσει διάφορα για την ζωή μας, είχαμε μία καλή χημεία. Τώρα το τι έγινε, δεν το ξέρω. Την ημέρα της αποχώρησής μου του λέω: “μην κλαις, θα είμαι εκεί για ‘σένα να σε στηρίξω”. Από τον τελικό και μετά δεν είχαμε επικοινωνία», δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

    Φλίγκος

    Τότε, ο Γιώργος Ασημακόπουλος με την σειρά του δήλωσε για την σχέση τους: «Δεν του έστειλα κάποιο μήνυμα. Είχα δει κάποιες δηλώσεις του. Είχε πάει καλεσμένος στην “Ελένη” και όταν ρωτήθηκε με ποιον παίκτη από το Survivor δεν θα έβγαινε ούτε για καφέ, είπε για εμένα».

    Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τότε τον Γιώργο Ασημακόπουλο γιατί δεν του έστειλε κάποιο μήνυμα, προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση, με εκείνον να της απαντάει: «Εγώ θα του έστελνα μήνυμα; Έκανε αυτή την δήλωση και θα του έστελνα μήνυμα;».

    «Μου είχε πει έναν λόγο ασήμαντο για την απομάκρυνσή μας. Ότι δεν τον είχα βάλει στους στενούς φίλους και είχα βάλει την Αλεξάνδρα. Με πήρε να βρεθούμε να τα πούμε και να συζητήσουμε. Δεν βγήκαμε για καφέ, μου το είπε όταν μιλήσαμε», εξήγησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/