Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε καταρρεύσει και στην άλλη αίθουσα Ελβετή ασθενής υποβαλλόταν σε θεραπεία αξίας 1.600 ευρώ

Ημερομηνία:

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη τις οποίες έφερε στο φως η εκπομπή “Αποκαλύψεις” με τον Πέτρο Κουσουλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ινουσφαίρεσης στην οποία υποβαλλόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης, στη διπλανή αίθουσα βρισκόταν μια άλλη ασθενής από την Ελβετία η οποία υποβαλλόταν στην ίδια θεραπεία.

Σύμφωνα με μαρτυρία, αφού ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το ιατρείο προς το νοσοκομείο, η κυρία Γάκα φέρεται να άλλαξε στολή εργασίας και να μπήκε στο δωμάτιο όπου η ελβετίδα ασθενής ακολουθούσε τη θεραπεία παρουσία μόνο μίας νοσηλεύτριας. Εκεί η ιατρός φέρεται να πάτησε το κουμπί του μηχανήματος της ινουσφαίρεσης για να επιστρέψει το αίμα στο σώμα της ασθενούς και να ολοκληρωθεί η διαδικασία, καθώς η Ελβετίδα είχε ταραχτεί ακούγοντας την αναστάτωση που επικράτησε όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ μπήκαν στον χώρο του ιατρείου.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζήτησε από τη νοσηλεύτρια να υποβάλει την ασθενή στη θεραπεία Miracell, για την οποία χρέωνε 1.600 ευρώ, αφήνοντας πάλι τη νοσηλεύτρια να επιβλέπει τη διαδικασία.

Μάλιστα, από την έρευνα προκύπτει ότι η νοσηλεύτρια πήρε 40ml αίματος από την ασθενή και προχώρησε μόνη της στην πανάκριβη θεραπεία, αφού η ιατρός είχε αποχωρήσει μαζί με τον σύζυγό της.

Την ίδια στιγμή εξακολουθούν να αγνοούνται στοιχεία τα οποία θα ρίξουν φως στον ακριβή τρόπο που κατέληξε ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπως και τη μέθη που του χορηγήθηκε.

Δείτε το βίντεο:

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Λήστεψε άνδρα στην οδο Εφέσου ενώ περπατούσε

Νέο περιστατικό ληστείας στην Πάτρα, Αυτη τη φορά στην...

28η Οκτωβρίου: Πού και τι ώρα θα γίνουν οι παρελάσεις στη Δυτική Ελλάδα – Αυξημένα μέτρα από Τροχαία

Με μαθητικές παρελάσεις, δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων και επετειακές εκδηλώσεις...

Kραυγή αγωνίας από μαθήτρια της Γ’ Λυκείου – «Μην μας κλέβετε τα όνειρα»

«Μας αναγκάζουν να ταξιδεύουμε νύχτα στους δρόμους της επαρχίας,...

Αγρίνιο: Τις έπιασαν να «γλυκοκοιτάζουν» σπίτια και εξιχνίασαν κλοπή κοσμημάτων αξίας 6.500 ευρώ

Στη σύλληψη δύο γυναικών προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ...