Ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική

    Ημερομηνία:

    Σε δημόσια ψυχιατρική κλινική που εφημέρευε εισήχθη σήμερα (14/8) ο Γιώργος Μαζωνάκης, όπου και νοσηλεύεται.

    Ο τραγουδιστής αναμένεται το επόμενο διάστημα μετά από  αίτημα του ίδιου και της οικογένειάς του, να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική.

    Ο τραγουδιστής εμφανιζόταν στο Fever τον χειμώνα ενώ τον Ιούνιο του 2025 είχε τραγουδήσει στο γήπεδο «Χαλκάνορα Ιδαλίου» (Δάλι), στη Λευκωσία, διακόπτοντας το πρόγραμμά του καθώς προκλήθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε θεατές.  Από την σκηνή, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναζητούσε τους «ξεφτίλες» και τους «μάγκες», όπως τους είχε αποκαλέσει, που προκάλεσαν το επεισόδιο.

    «Τον π@@λ@» έλεγε χαρακτηριστικά, ενώ καλούσε στην σκηνή «τον μάγκα», που προκάλεσε το επεισόδιο, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη από τους υπόλοιπους θεατές.

    Μετά το επεισόδιο, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε πει πως πέρασε καλά στη συναυλία και πως ζητούμενο για εκείνον είναι να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των παρευρισκομένων σε ένα μαγαζί ή μια διοργάνωση: «Πέρασα πολύ καλά. Έγινε κάτι; Με τι να ξενερώσω; Αυτό ήταν λίγο και έδωσα πολλή σημασία. Πρέπει να σέβονται τους υπόλοιπους ανθρώπους, όχι τίποτα άλλο. Μεγάλη η κουβέντα η στενοχώρια. Έχω περάσει τόση στενοχώρια που αυτό ήταν το λιγότερο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λογαριασμοί ρεύματος που «καίνε»

    Τώρα που οι λογαριασμοί ρεύματος αυτού του μήνα φτάνουν...

    Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό 48χρονο

    Απαγχονισμένος εντοπίσηκε σήμερα ένας 48χρονος κρατούμενος στην φυλακή Αγίου...

    ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Αθόρυβη η δουλειά που κάνει στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας

    Αθόρυβη η δουλειά που κάνει στον Βόρειο Τομέα της...

    Πάτρα: Διαγραμμίσεις για τα όρια των τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων Εστίασης,  διαγραμμίσεις και για τα περίπτερα

    Διαγραμμίσεις για τα όρια των τραπεζοκαθισμάτων των καταστημάτων Εστίασης, ...