Ο Γιώργος Παπανδρέου με την ΕΕΤΕΜ και τους Συλλόγους του Ανατολικού τομέα της Πάτρας

Ημερομηνία:

Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε με την Διοικούσα Επιτροπή της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  Μηχανικών Αχαΐας καθώς και τους εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Τ.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Αχαΐας.

 

PHILOXENIA

Ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε εκτός των άλλων για τα εκκρεμή επαγγελματικά δικαιώματα του κλάδου και αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις με τους συνομιλητές του αναφορικά με το σοβαρότατο κοινωνικό πρόβλημα που τους ταλαιπωρεί πολλά χρόνια. Την αυτονόητη πρόσβαση στο επάγγελμά που σπούδασαν.

 

Στην συνέχεια ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε ενημερωτική συνάντηση με την Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων και  Φορέων του Ανατολικού Τομέα του Δήμου Πατρέων. Υπήρξε ενδελεχής συζήτηση αναφορικά με το καθολικό αίτημα των Φορέων  και των κατοίκων της πόλης, ώστε η περιοχή  του «Ριγανόκαμπου» να εξυπηρετήσει το αρχικό χωροταξικό και πολεοδομικό της σχεδιασμό  και να αξιοποιηθεί ως χώρος πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής.

 

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα ενέργειες από τον Φορέα χωρικής αρμοδιότητας της επίμαχης έκτασης και συμφώνησε στην ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης και συνεργασίας, ώστε να υπάρχει η κατά το δυνατό βέλτιστη ανταπόκριση στις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι βουτιές της Ευγενίας Σαμαρά σε «φυσικό πηγάδι» στο Μεξικό: Ο νέος μου έρωτας στη φύση, σχολιάζει

Νέες εικόνες από το ταξίδι της στο Μεξικό μοιράστηκε με τους...

Άγριο ξύλο μεταξύ τουριστών στο Κάπρι: Χτυπήθηκαν με καρέκλες, γροθιές και κλωτσιές, δείτε βίντεο

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν στο Κάπρι τη Δευτέρα (24/8), όταν ομάδα τουριστών...

Η Πάτρα απέκτησε… τη Μονόπολή της! φωτο

Tο δημιούργησε με ΑΙ ο Ηλίας Κωνσταντάτος από την...

Skank Kid – Η φιγούρα που έγινε punk σύμβολο

Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες-μασκότ στην punk μουσική...