Ο Γιώργος Παπανδρέου με την σύντροφό του μένουν στο σπίτι της μητέρας του

Ημερομηνία:

Ακολουθεί την ελληνική πατροπαράδοτη «συνταγή», με βάση την οποία ο γιος μένει με τη μαμά έως τα πολύ πολύ βαθιά της γεράματα. Αυτός ο γιος είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που -όπως αποκάλυψε ο αδελφός του Νίκος σε συνέντευξή του- μένει με τη μητέρα τους Μαργαρίτα Παπανδρέου.

«Το μόνο που θα απαντήσω, και το λέω για πρώτη φορά, είναι ότι η μητέρα μου Μαργαρίτα με τον αδελφό μου Γιώργο μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο» δήλωσε ο συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου μιλώντας στη «Lifο», αναφερόμενος στη συζήτηση που κάποιοι ανοίγουν κατά καιρούς για τα πολλά σπίτια που κληρονόμησαν τα παιδιά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Εμείς όμως στεκόμαστε στο γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, αν και έχει προσωπική ζωή, εντούτοις αποφάσισε να μείνει με τη γηραιά μαμά του – προφανώς, για να τη φροντίζει. Έφυγε λοιπόν από την εξοχική κατοικία στον Μαραθώνα, όπου αρχικά έμενε με τη σύντροφό του Γουέντι Κόνελι, και πλέον ζουν όλοι μαζί στο Παλαιό Φάληρο. Η Ολλανδέζα γυμνάστρια, σε αντίθεση με πλήθος Ελληνίδων, που ούτε για μία ώρα δεν αντέχουν τις πεθερές τους, έκανε την ανατροπή και απεδέχθη τη… μαμά.

Μάλιστα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, στα γενέθλια της Μαργαρίτας Παπανδρέου, που μπήκε στα 99 της -μετρά, δηλαδή, κοντά έναν αιώνα-, ο Γιώργος Παπανδρέου έψαξε το οικογενειακό άλμπουμ και δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της μητέρας του. Η Μαργαρίτα ως γηραιά πλέον και με κάποια κινητικά προβλήματα έχει την ανάγκη του γιου της, που δεν κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουν πολλοί άλλοι γιοι και κόρες, οι οποίοι ζουν τα ίδια. Η Γουέντι πώς αντέχει είναι το θέμα!

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αθώος 46χρονος που κατηγορήθηκε ότι έκοψε τα φρένα της πρώην συντρόφου του και έκαψε το σπίτι της

Αθώος για τις βαριές κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και...

Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη στο αμφιθέατρο της Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, η...

Κώστας Μπουρδούλης: Μας «κλέψανε» και το Run Greece

Εγραψε ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κώστας...

Πάτρα: Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ο ασφαλτοτάπητας στην οδό Νικηταρά

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ο ασφαλτοτάπητας στην οδό Νικηταρά,...