Ο Γιώργος Ρώρος για τον θάνατο του Νίκου Παλαιοκώστα

    Ημερομηνία:

    Ο επικεφαλής της παράταξης Ωρα Πατρών και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Γιώργος Ρώρος σχολίασε το πώς αντιμετώπισαν οι χρήστες των social media το θάνατο του Παλαιοκώστα.

    GLEARNET
    «Παρακολουθώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εξυμνείται η ζωή και η δράση του Παλαιοκώστα να παρουσιάζεται ως Ρομπέν των δασών.

    Με σεβασμό στον θάνατο ενός ανθρώπου. Μήπως η Πολιτεία πρέπει να ερμηνεύσει το κοινωνικό φαινόμενο, τι γίνεται λάθος; Μήπως οι τράπεζες και το χρηματοπιστωτικό σύστημα θα πρέπει να κάνουν αυτοκριτική τους και να αναθεωρήσουν; Η κοινωνία εκφράζει οργή, θυμό, αντίδραση με αποστάσεις από την συλλογική δράση. Γίνονται τώρα κατανοητές οι επιλογές στην πολιτική ή ακόμη;».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκτελέστηκε 59χρονος θανατοποινίτης στον Μισισιπή για τον βιασμό και φόνο 20χρονης φοιτήτριας το 1993

    Άνδρας που καταδικάστηκε στην εσχάτη των ποινών για βιασμό και φόνο...

    Slow Fade στη σχέση: Γιατί κάποιοι δεν λένε «τέλος» αλλά επιλέγουν την εκκωφαντική σιωπή

    Υπάρχει κάτι μοναδικό στη «μαγεία» μίας νέας σχέσης. Αυτή η φάση...

    Δυτική Ελλάδα: Πρόστιμα και λουκέτα σε Κέντρα Υποβολής Δηλώσεων για φοροδιαφυγή

    Ενός ...ΟΠΕΚΕΠΕ, μύρια έπονται! Υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής, που αγγίζουν...