Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Κατερίνα Κούκα, τον Μιχάλη Δημητριάδη και την Κρυσταλλία στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

    Ημερομηνία:

    Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Κατερίνα Κούκα, τον Μιχάλη Δημητριάδη και την Κρυσταλλία στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

    Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Κατερίνα Κούκα, τον Μιχάλη Δημητριάδη και την Κρυσταλλία στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN.

    Η Κατερίνα Κούκα με τη χαρισματική φωνή της και την έντονη προσωπικότητά της μας ταξιδεύει σε ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα. Ερμηνεύει αγαπημένα της τραγούδια και φυσικά με τη συνοδεία του Γιώργου Θεοφάνους στο πιάνο, την απολαμβάνουμε στις μεγάλες και αξέχαστες επιτυχίες της.

    Η βραδιά συνεχίζεται με τον Μιχάλη Δημητριάδη, ο οποίος μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες και μαζί με την Κρυσταλλία τραγουδάνε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα της ελληνικής δισκογραφίας.

    Η Κρυσταλλία  έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και με την εντυπωσιακή φωνή της, τραγουδάει μέσα από την καρδιά της αγαπημένα λαϊκά τραγούδια και όχι μόνο.

    Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Νίκος Αλεξιάδης . Ο Νίκος έρχεται από τις Σέρρες, κάνει μαθήματα πιάνου από 7 ετών, παίζει τύμπανα και κάνει live εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες.

    «Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 23:00 στο OPEN»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στο Κρυονέρι Λαγκαδά: Πέθανε 30χρονη έγκυος έπειτα από ανακοπή καρδιάς

    Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Κρυονερίου Λαγκαδά στη...

    Nέα μέτρα του υπ. Ανάπτυξης για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

    Στη λήψη πρόσθετων, πιο δραστικών μέτρων, για την αντιμετώπιση...

    Ελάφια με εξογκώματα προκαλούν σοκ – Μετά τους «ζόμπι σκίουρους» και τα «κουνέλια Φρανκενστάιν», νέος πανικός στα social media

    Φωτογραφίες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου έχουν προκαλέσει...

    Γιώργος Κακοσαίος: Έπρεπε να μάθω να τα βγάζω πέρα μόνος μου και όχι να βάζω τον πατέρα μου να μιλάει για μένα

    Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown Κύπρου παραχώρησε ο Γιώργος Κακοσαίος. Με αφορμή...