Ο Ιάσονας Φωτήλας για τη μεταφορά των μαθητών των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

    Ημερομηνία:

    Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή ΝΔ Αχαΐας:

    Με το Ν. 4937/02-06-2022 προστέθηκε η αρμοδιότητα της μεταφοράς των μαθητών των πρότυπων και πειραματικών σχολείων στις Περιφέρειες από τον τόπο διαμονής τους στο σχολείο φοίτησης.

    Το εν λόγω ζήτημα ήταν ένα πάγιο αίτημα της μαθητικής κοινότητας των ανωτέρων σχολείων και με τον τρόπο αυτό μπήκε τέλος στην αγωνία και την ταλαιπωρία πολλών μαθητών και των γονιών τους.

    Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη  δίνει λύση για άλλη μία φορά ολοκληρωμένη σε ένα μεγάλο ζήτημα. Σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (ΠΔΕ) έχοντας στη διάθεσή της το σχετικό κονδύλι από το Υπουργείο Εσωτερικών έχει ήδη ολοκληρώσει τη σχετική διαγωνιστική διαδικασία και έχει αναδείξει τον εργολάβο της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία. Οι «Κασσάνδρες» για άλλη μία φορά διαψεύστηκαν, δεδομένου ότι από τα τέλη Αυγούστου οι μαθητές των πρότυπων και πειραματικών γνωρίζουν ότι η μεταφορά τους στο σχολείο φοίτησή τους είναι ήδη εξασφαλισμένη.

    Σε κάθε περίπτωση και σε αυτό το πλαίσιο δεν εφησυχάζουμε και παραμένω αρωγός στην επίλυση παραλείψεων και τεχνικών δυσκολιών προς συμφέρον όλων των παιδιών για μία καλή σχολική χρονιά μέσα στις αίθουσες και όχι από τις οθόνες των υπολογιστών τους.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρευνα αποκαλύπτει τι ξενερώνει άνδρες και γυναίκες στην ερωτική επαφή

    Μια έρευνα που έγινε στη Βρετανία, έδειξε πως άνδρες...

    Αυτά τα 20 αρώματα διεγείρουν ερωτικά τους άντρες: Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο

    Ποιες αρωματικές νότες ερεθίζουν σεξουαλικά τους άντρες; Κάποιες περιέχονται...

    Τα επόμενα βήματα του Τσίπρα-Ενώ το βιβλίο του τέως πρωθυπουργού θα παρουσιαστεί και στην Πάτρα

    Με την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, απελευθερωμένος...

    Πέτρος Ψωμάς για τις οφειλές δημοτών: «Στα λόγια χαρίζει, στην πράξη στερεί»

    «Νέα κύματα κατασχέσεων και δεσμεύσεων λογαριασμών αντιμετωπίζουν τις τελευταίες...