Ο Ιάσονας Φωτήλας στον Πρόεδρο της «ΕΡΓΟΣΕ» για τα έργα στην Αχαϊα

    Ημερομηνία:

    Τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΕΡΓΟΣΕ» κ. Χρήστο Βίνη επισκέφθηκε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, στα γραφεία της «ΕΡΓΟΣΕ». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή με σκοπό να ενημερωθεί για τις δράσεις και τα έργα της εταιρείας που έχουν δρομολογηθεί στον νόμο Αχαΐας.

    Ο κ. Βίνης παρουσίασε καταρχάς συνοπτικά στον Ιάσονα Φωτήλα τα έργα που έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα και αφορούν τον Νομό Αχαΐας όπως το τμήμα από Κιάτο μέχρι Αίγιο της γραμμής Αθήνα – Πάτρα.

    Η συζήτηση εστίασε κυρίως στα μελλοντικά έργα της «ΕΡΓΟΣΕ», ιδίως στο έργο το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή της επιδομής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής, μήκους 32 χλμ. στο τμήμα Ροδοδάφνης – Πάτρας (περιοχή Μποζαΐτικα) της γραμμής Αθήνας – Πάτρας με Σηματοδότηση – Τηλεδιοίκηση και Ηλεκτροκίνηση καθώς και στο έργο σχετικά με την κανονικοποίηση και την αναβάθμιση (βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών, όπου αυτό είναι εφικτό) της υφισταμένης μονής σιδηροδρομικής γραμμής αντίστοιχα στα τμήματα Πάτρα – Πύργος.

    Ο Ιάσονας Φωτήλας ευχαρίστησε τον κ. Βίνη για την ενημέρωση και αφού αντάλλαξαν απόψεις για τα έργα που ενδιαφέρουν ειδικά την Αχαΐα συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρότες: Μπλόκα σε όλη τη χώρα – Στον αέρα το αεροδρόμιο Ηρακλείου

    Οι αγρότες συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους, με τα μπλόκα να πυκνώνουν καθημερινά...

    Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι το κόμμα της οικογένειας

    Συναντήσεις με πολίτες είχε το πρωί του Σαββάτου ο...

    Επτά επαγγέλματα που κινδυνεύουν περισσότερο από την Τεχνητή Νοημοσύνη μέσα στο επόμενο έτος

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει με ταχύτητα σε όλο και περισσότερους εργασιακούς...

    Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι συγγραφείς στον κόσμο – Αμοιβές που «ζαλίζουν»

    Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι αστέρες του Χόλυγουντ αποφασίζουν να...