O ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης… “βάζει φωτιά” για την υπόθεση των τριών κοριτσιών

    Ημερομηνία:

    Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, καθώς όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης την ερχόμενη Πέμπτη ο αρμόδιος ιατροδικαστής θα «μιλήσει» με την έκθεσή του. Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδικαστική εξέταση πρέπει να στηρίζεται σε αντικειμενικά ευρήματα. «Προφανώς ο θάνατος οφείλεται ή σε ένα κοινό παθολογικό αίτιο που μπορεί να μην έχει εντοπιστεί, αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο ή σε εγκληματική ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ερωτηθείς αν στις προηγούμενες ιατροδικαστικές έρευνες έγιναν λάθη, επισήμανε ότι «μπορεί να έγινε λάθος σε μια εκτίμηση ή σε ένα συμπέρασμα. Και για αυτό δίνεται και η δυνατότητα να ξαναεργαστούν οι ιατροδικαστές». Μάλιστα, διευκρίνισε ότι το πόρισμα που αναμένεται, θα δώσει απαντήσεις μόνο για ένα από τα τέσσερα γεγονότα. «Στην οικογένεια υπάρχουν 2 θάνατοι και στο τρίτο παιδί, μια ανακοπή και έναν θάνατο. Ο ιατροδικαστής με την έκθεσή του θα δώσει τα ευρήματα, τα οποία θα αποτελέσουν πειστήρια, σε σχέση με τον θάνατο του τρίτου παιδιού», τόνισε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος απόλαυσε το Πατρινό Καρναβάλι

    Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος απόλαυσε το Πατρινό...

    «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε οργασμό»

    Το να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει σε οργασμό δεν είναι...

    Δείτε το νέο πρότζεκτ του Πατρινού Δημήτρη Ανδριόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b6%ce%b5%ce%ba%cf%84-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%b4%ce%b7%ce%bc/

    Στο Καρναβάλι Μανωλόπουλος και Μουστής

    Την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού απόλαυσαν, ο μέχρι πρότινος...