Ο Ίλον Μασκ προκαλεί σε μονομαχία τον Βλαντίμιρ Πούτιν

    Ημερομηνία:

    Ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται για 19η ημέρα, η Δύση συνεχίζει τον αποκλεισμό και τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας που συνεχίζει να σφυροκοπά ανελέητα τις ουκρανικές πόλεις.

    Αναφερόμενος στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο Ίλον Μασκ, CEO της Tesla και της Space X, απηύθυνε μία περίεργη πρόκληση προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν. Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Μασκ, “προκαλώ τον Βλαντίμιρ Πούτιν σε μονομαχία. Το διακύβευμα είναι η Ουκρανία”.

     

    Μάλιστα, έγραψε αυτές τις λέξεις σε κυριλλική γραφή και μάλιστα έκανε και μία αγγλική μετάφραση. Συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση όπου έκανε tag τον επίσημο λογαριασμό twitter του Ρώσου προέδρου και πρόσθεσε: “Συμφωνείς με αυτή τη μάχη;” Ωστόσο, δεν πρόσφερε πρόσθετες λεπτομέρειες για το πώς σκεφτόταν αυτή τη μονομαχία.

     

    Λίγο μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής ο Μασκ είχε στείλει στην Ουκρανία συστήματα Starlink, προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καιρός: «Mίνι» φθινόπωρο τις επόμενες ημέρες με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

    Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές...

    Ο Πούτιν πρότεινε την έναρξη άμεσων διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία την Πέμπτη στην Τουρκία

    «Προτείνουμε στο Κίεβο να επαναλάβει τις άμεσες διαπραγματεύσεις χωρίς...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Τεράστιες ουρές για προσκύνημα στον Αγιο Νικόλαο Σπάτα

    Παμπελοποννησιακός πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός προεξάρχοντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ηλείας...

    Βατικανό: Ο πάπας Λέων επισκέφθηκε τον τάφο του Φραγκίσκου και άφησε ένα τριαντάφυλλο (εικόνες)

    Ο πάπας Λέων ο ΙΔ', πραγματοποίησε χθες ιδιωτική επίσκεψη...