Ο ήρωας με το πρόβατο: Ο Ολσιέν που συγκίνησε την Πάτρα μέσα στις φλόγες! Eχει δύο μικρά παιδιά

    Ημερομηνία:

    Ολσιέν Μουτσομπέγκα είναι το όνομα του 33χρονου Αλβανού εργάτη που έγινε viral μετά τη φωτογραφία που τον απαθανάτιζε την ώρα της μάχης με τις φλόγες στην Πάτρα, να κρατά αγκαλιά ένα πρόβατο και να το μεταφέρει με το μηχανάκι του για να το σώσει.

    Δεν ήταν όμως το μοναδικό ζώο που έσωσε εκείνη την ημέρα. Σε άλλα πλάνα φαίνεται να μεταφέρει πολλά ακόμη, ενώ ο ίδιος διηγείται ότι μαζί με την παρέα του κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και δεμένα σκυλιά. «Ξέρεις πόσα ζώα σώσαμε; Και σκυλιά, πολλά σκυλιά δεμένα. Τρελαίνομαι με αυτό που κάνει ο κόσμος, φεύγουν και αφήνουν τα σκυλιά δεμένα. Αυτό δεν είναι αμέλεια, είναι έγκλημα», τονίζει.

    Ο Ολσιέν ήρθε στην Ελλάδα από το Τεπελένι της Αλβανίας σε ηλικία μόλις τριών ετών. Ο πατέρας του ήταν οικοδόμος και η μητέρα του νοικοκυρά. Ο ίδιος έχει εργαστεί ως ελαιοχρωματιστής, ντελίβερι αλλά και τυλιχτής σε σουβλατζίδικο. Σήμερα είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα Μαρία – Ελένη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Γεωργιάννα και τον Ιάσονα.

    Φλίγκος
    GLEARNET
    «Έχω ένα θέμα με την Περιφέρεια, δεν μου δίνουν άδεια, ενώ κανονικά έπρεπε να πάρω διαβατήριο ελληνικό», αναφέρει σε συνέντευξή του στο «ΦΩΣ» και τον Θέμη Σινάνογλου. Όπως εξηγεί, βρέθηκε στις φωτιές μαζί με φίλους του από τον σύνδεσμο της ΑΕΚ στην περιοχή, προκειμένου να βοηθήσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

    Για εκείνον, η φωτογραφία που συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους δεν αποτυπώνει το σύνολο της προσπάθειας. «Είμαι τρελάκιας με τα ζώα», λέει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι το πρόβατο και τα υπόλοιπα ζώα που έσωσαν ανήκαν σε έναν ηλικιωμένο που πάλευε απεγνωσμένα να προστατεύσει την περιουσία του.

    Η πράξη του Ολσιέν, αυθόρμητη και γενναία, αναδεικνύει ότι μέσα στις πιο δύσκολες στιγμές, η αλληλεγγύη και η αγάπη για τη ζωή μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θεσσαλονίκη: 27χρονη κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της επειδή συνάντησε τον πρώην σύζυγό της

    Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, ο οποίος τη χτύπησε...

    Χάλι Μπερι: Η νέα φωτογραφία με μπικίνι που συζητήθηκε και το τατουάζ που έκρυψε

    Μια νέα φωτογραφία στην οποία επιδεικνύει τη σιλουέτα που...

    Το νέο σχέδιο για Πάτρα, Βόλο, Ελευσίνα και Αλεξανδρούπολη

    -Η διοίκηση του Υπερταμείου έχει εκπονήσει ένα σχέδιο ριζικής...

    Ξεκινούν σήμερα τα ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς του ΕΣΥ και στα νοσοκομεία

    Ξεκινούν σήμερα τα ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς του ΕΣΥ...