Ο Ισλαμικός Τζιχάντ δημοσίευσε βίντεο με Ισραηλινό όμηρο (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Ο Ισλαμικός Τζιχάντ, ένοπλη παλαιστινιακή οργάνωση σύμμαχος της Χαμάς, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα νέο βίντεο που δείχνει έναν άνδρα ο οποίος μοιάζει να είναι ένας από τους Ισραηλινούς που αιχμαλωτίστηκαν στη διάρκεια της επίθεσης ένοπλων Παλαιστίνιων εναντίον του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023.

    Το βίντεο δείχνει έναν νεαρό άνδρα με γενειάδα, ο οποίος δηλώνει ότι το όνομά του είναι Σάσα Τρουπάνοφ. Αναφέρεται στη στρατιωτική επιχείρηση που εξαπέλυσε το Ισραήλ εναντίον του Λιβάνου στα μέσα Σεπτεμβρίου και στις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές εναντίον του Ιράν στα τέλη Οκτωβρίου.

    Επίσης καλεί τους Ισραηλινούς να εντείνουν τις διαδηλώσεις με στόχο να ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση ώστε να ενεργήσει για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Οκτώ τρόποι να μην βαριέστε στη δουλειά

    Με την περίοδο των καλοκαιρινών αδειών να έχει φτάσει, οι περισσότεροι...

    Τι θα γινόταν αν δεν υπήρχαν τα δίσεκτα έτη! Παραπάνω χρήσιμα απ’ όσο φανταζόσουν!

    Το 2024 είναι ένα δίσεκτο έτος, όπως και τα...

    Πάτρα: Κατάρρευση τμήματος μπαλκονιού στην Αγίου Ανδρέου – Κλειστό το σημείο

    Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Αγίου...