Ο Κανελλόπουλος διαψεύδει συνάντηση και συμφωνία στο Μέγαρο Μαξίμου

    Ημερομηνία:

    Με ανακοίνωσή του το «ΕΑΝ» του πρώην Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου διαψεύδει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και οποιαδήποτε συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 21 Μαΐου.

    Συγκεκριμένα στο Δελτίο Τύπου γίνεται λόγος για «βρώμικη προπαγάνδα» και σημειώνει πως «τα αναγραφόμενα περί δήθεν συνάντησης του Προέδρου του κόμματος ΕΑΝ με τον κύριο Μητσοτάκη, ως και περί μετεκλογικής συμφωνίας Κανελλόπουλου – ΝΔ, αποτελούν συνειδητή ασύστολη ψευδολογία».

    Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται πως «οι κυκλοφορούντες τις χονδροειδείς αυτές ανακρίβειες είναι βαρύτατα εκτεθειμένοι και πρέπει να ντρέπονται!».

    Η ανακοίνωση του ΕΑΝ:

    «Τα αναγραφόμενα περί δήθεν συνάντησης του Προέδρου του κόμματος ΕΑΝ με τον κύριο Μητσοτάκη, ως και περί μετεκλογικής συμφωνίας Κανελλόπουλου – ΝΔ, αποτελούν συνειδητή ασύστολη ψευδολογία και αισχρή βρώμικη προπαγάνδα. Οι κυκλοφορούντες τις χονδροειδείς αυτές ανακρίβειες είναι βαρύτατα εκτεθειμένοι και πρέπει να ντρέπονται!»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και η Βουπρασία… απέκτησαν δημοτική αστυνομία – φωτο

    Ιστορική Πρεμιέρα για τη Δημοτική Αστυνομία στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ​Πραγματοποιήθηκε...

    ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ για Οδοντωτό: Να επιστρέψει στις ράγες άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ...

    Πάτρα: Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρωτοπορεία

    Την Παρασκευή 20 Μαρτίου (παραμονή την Παγκόσμιας Ημέρας Συνδρόμου...