O Κάρολος είπε στον Χάρι να μη φέρει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ για να δει την βασίλισσα που πέθαινε, γράφει η Sun

    Ημερομηνία:

    Ο Κάρολος Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου φέρεται να είπε στον πρίγκιπα Χάρι να μη φέρει μαζί του τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στο κάστρο Μπαλμόραλ, όταν εκείνος ετοιμαζόταν να επισκεφθεί την ετοιμοθάνατη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Sun, τις ώρες που προηγήθηκαν του θανάτου της 96χρονης μονάρχη και ενώ μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευδαν να βρεθούν το πλευρό της, ο γιος της Κάρολος ξεκαθάρισε τηλεφωνικώς στον μικρότερο γιο του ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη στο Μπαλμόραλ.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονταν στη Βρετανία όταν η υγεία της Ελισάβετ παρουσίασε δραματική επιδείνωση και άρχισε να διαφαίνεται πως το τέλος ήταν αναπόφευκτο. Παρά τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση του ζεύγους των Σάσεξ με το παλάτι τα τελευταία χρόνια και τη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ, ο Χάρι απολάμβανε πάντα μια ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με τη γιαγιά του, και σίγουρα ήταν μια ευνοϊκή συγκυρία το γεγονός ότι δεν βρισκόταν εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά όταν συνέβη το μοιραίο, και ότι μπόρεσε να θρηνήσει στην πατρίδα του.

    Ωστόσο, λίγο πριν φύγει από τη ζωή η Ελισάβετ και καθώς η ανησυχία των μελών της βασιλικής οικογένειας κορυφωνόταν, ο Χάρι και η Μέγκαν φέρονται να προκάλεσαν πρόσθετη… αναστάτωση ανακοινώνοντας μέσω εκπροσώπου τους ότι θα ταξίδευαν και οι δύο από το Γουίντσορ στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

    ICECAP

    Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία που αιφνιδίασε το παλάτι και είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί έντονη αναστάτωση, σε μία ήδη δύσκολη στιγμή για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αρκετά από τα οποία… δεν πίστευαν στ’ αφτιά τους όταν άκουσαν για την ανακοίνωση των Σάσεξ.

    Σύμφωνα με τη Sun, o πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν στην Αγροικία Φρόγκμορ όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πατέρα του, ο οποίος του ζήτησε να ταξιδέψει μόνος στη Σκωτία και όχι με τη Μέγκαν. «Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι θα ήταν λάθος και ανάρμοστο να βρεθεί η Μέγκαν στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

    «Του επισημάνθηκε ότι ούτε η Κέιτ θα πήγαινε και ότι μόνο οι πολύ στενοί συγγενείς θα έπρεπε να βρίσκονται στο πλευρό της Ελισάβετ. Ο Κάρολος έκανε πολύ, πολύ ξεκάθαρο ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη».

    Στο μεταξύ η Telegraph μετέδωσε ότι ούτε ο Χάρι είχε αρχικά κληθεί στο Μπαλμόραλ όταν σήμανε συναγερμός στα παιδιά και εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ ότι πλησιάζει το τέλος, παρότι ο αδερφός του Ουίλιαμ είχε ειδοποιηθεί αμέσως. Οι λόγοι, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν συνταγματικοί.

    Μια πηγή από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας σημείωσε ότι «είναι δύσκολο να περνάς χρόνο με κάποιον που ξέρεις ότι πρόκειται σύντομα να εκδώσει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για εσένα». Είναι προφανές ότι οι «παγωμένες σχέσεις» του ζεύγους των Σάσεξ με το παλάτι δεν θα μπορούσαν να ξεχαστούν μέσα σε μια στιγμή, παρά τις οδυνηρές στιγμές που βίωναν αναμφίβολα όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Youth Pass 2025: Εκπνέει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

    H αίτηση υποβάλλεται μία φορά και δεν είναι δυνατή...

    Σφοδρή επίθεση της δημοτικής Αρχής στον Τ. Θεοδωρικάκο: Το «ξεκάρφωμα» του υπουργού για όσα εκείνος δεν (ανα)γνωρίζει…

    Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η Δημοτική Αρχή στον Υπουργό Ανάπτυξης...

    Τα 4 SOS του διαλόγου για τις συλλογικές συμβάσεις – Τι θα αλλάξει στις μισθολογικές αυξήσεις των ομίλων

    Ποια είναι τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων που θα τεθούν...