Ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος Ντε Γκρες παρουσιάζεται στον στρατό – Πού θα υπηρετήσει

    Ημερομηνία:

    Ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος Ντε Γκρες θα «ντυθεί» στα χακί.

    Στον ελληνικό στρατό αναμένεται να υπηρετήσει ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος Ντε Γκρες, πρωτότοκος γιος του Παύλου Ντε Γκρες και της Μαρί Σαντάλ.

    Ο Κωνσταντίνος – Αλέξιος βρίσκεται στην Ελλάδα για τον γάμο του θείου του, Νικόλαου, με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

    Όπως ανέφερε ο Χρήστος Ζαμπούνης, το έγγραφο παρουσιάσεως δεν έχει φθάσει ακόμη στον ίδιο, αλλά εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις, καθώς ο νεαρός (27 ετών) ασχολείται με τον αθλητισμό αλλά λόγω παράδοσης στην οικογένεια, μιλώντας στο MEGA.

    Ο παππούς του ήταν αρχηγός του στρατού και ο πατέρας του υπηρέτησε στον αγγλικό στρατό, στο Σύνταγμα Γερναδιέρων, ενώ και τα υπόλοιπα αγόρια του Παύλου, εφόσον η οικογένεια έλαβε την ιθαγένεια, υποχρεούνται να υπηρετήσουν στον ελληνικό στρατό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατάτες τηγανητές, όπως τις φτιάχνουν στην Κρήτη

    Γιατί οι τηγανητές πατάτες στην Κρήτη δεν είναι απλώς συνοδευτικό, αλλά...

    Περιπέτεια υγείας για την Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αν δεν το προλάβαιναν, θα σας χαιρέταγα

    Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί...

    Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για τον άντρα που διασκέδασε στα μπουζούκια – «Ό,τι θέλω να ξέρετε είναι στα social media»

    Η Ιωάννα Τούνη τοποθετήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε...

    Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» – Οι ευχές του στο δίδυμο Στάθη-Λιβαθυνού

    Στο «Καλημέρα Ελλάδα», από το οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι μετά...