Ο Κώστας Πελετίδης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο του μικρούς ρομποτιστές

    Ημερομηνία:

    Μαθητές από σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας και τους εθελοντές προπονητές τους που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο της Κρήτης κατακτώντας τρία (3) χρυσά, δύο (2) αργυρά και τρία (3) χάλκινα μετάλλια, υποδέχθηκαν σήμερα (Πέμπτη 25 Μάη) στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ασπράγκαθος.

    Ο Δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς για την επιτυχημένη προσπάθεια και παρουσία και καλωσορίζοντάς τους στο Δημαρχείο τους είπε ότι αυτό είναι το σπίτι τους και ότι εκείνοι είναι που αύριο θα αναλάβουν τα ηνία της πόλης.

    Στο διάλογό του με τους μικρούς ρομποτιστές ο Δήμαρχος υπογράμμισε τη σημασία της συλλογικής τους προσπάθειας προτρέποντάς τους για συλλογική δράση και συνεργασία, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους, με στόχο το αποτέλεσμα να επιστρέφει πίσω στην κοινωνία.

    Από την πλευρά τους τα παιδιά και οι προπονητές τους που είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου, περιέγραψαν την εμπειρία τους και τη συλλογική δράση που βίωσαν στην Ολυμπιάδα με αποτέλεσμα να πετύχουν να ανέβουν στο βάθρο νικητές.

    Στην Ολυμπιάδα συμμετείχαν περισσότερες από 30 χώρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εφ’ όλης της ύλης ο Τσίπρας στις 3 Δεκεμβρίου με την παρουσίαση της «Ιθάκης» στο Παλλάς

    Απαντήσεις προς όλους και για... όλα επιφυλάσσει ο πρώην...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεν έρχεται ο Κυρανάκης για το τρένο

    Το πρωινό δυστύχημα στον ηλεκτρικό στην Αθήνα με τον...

    Πειραιάς: Eργατικό δυστύχημα με έναν νεκρό στο αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ

    Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου,...

    Θαυμάστρια παρενόχλησε σεξουαλικά τραγουδιστή την ώρα συναυλίας – Τον έπιασε από τα γεννητικά όργανα

    Σε δύσκολη θέση ήρθε ο τραγουδιστής Mario Dewar Barrett, γνωστός με...