Ο Κώστας Πετρόπουλος αποχαιρετά τον «μύθο» του ελληνικού μπάσκετ Γιάννη Ιωάννιδη

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του αναφέρει:

    «Ο Γιάννης Ιωαννίδης ένας από τους μύθους του Ελληνικού μπάσκετ έδωσε τη μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια, με το ίδιο σφρίγος και το πείσμα που τον έκανε ξεχωριστό μέσα στο παρκέ σαν αθλητή και προπονητή.

    Η συμβολή του στην εξέλιξη του Ελληνικού μπάσκετ ήταν καθοριστική. Το ταμπεραμέντο του ήταν μοναδικό.

    Εκτιμούσε πολύ το Πατραϊκό μπάσκετ και ειδικότερα τον ιστορικό Απόλλωνα για τον οποίο είχε μεγάλο σεβασμό. Αγαπούσε πολύ την πόλη μας, του άρεσε πολύ η Πάτρα και την επισκεπτόταν συχνά για να δει τους εγκάρδιους φίλους του.

    Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ήταν στην Πάτρα στην ονοματοδοσία του Εθνικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Κώστας Πετρόπουλος», που αψήφησε την ασθένεια του, για να αποδώσει με τη γενναιοδωρία που τον διέκρινε τιμή στον εμβληματικό «αντίπαλο», αλλά και συνεργάτη του στην Εθνική ομάδα.

    Είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ στενά μαζί του στο υπό την προεδρία του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, στο οποίο βρέθηκα μετά από δική του επιθυμία. Τον αποχαιρετώ με μεγάλη λύπη κι εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, τον Άρη Θεσσαλονίκης και το Ελληνικό μπάσκετ που πενθεί σύσσωμο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς τα τάμπλετ και τα κινητά δεν βοηθούν τα παιδιά να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους

    Καταστροφική για την ικανότητά ενός παιδιού να διαχειρίζεται τα συναισθήματά...

    Το κόλπο για να ξεφλουδίζετε εύκολα και γρήγορα τα βραστά αυγά

    Αυγό βραστό, τηγανητό, ποσέ ή ομελέτα. Υπάρχουν διάφορες συνταγές...

    «Απόκρυφα Ευαγγέλια»: Ανακαλύφθηκε αρχαίος πάπυρος με «παιδικό θαύμα» του Ιησού

    Την ανακάλυψη ενός θραύσματος παπύρου 1.600 ετών με αφηγήματα...

    Επτά λόγοι που «τα ξαναβρίσκουμε» μετά τον χωρισμό

    Ένας χωρισμός προκαλεί σχεδόν πάντα πόνο, δυστυχία και αρνητικά συναισθήματα. Παρόλα...