Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός Εθνικής Πορτογαλίας: Η Ομοσπονδία τον τιμώρησε με προσωρινό αποκλεισμό

Ημερομηνία:

Το σίριαλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Εθνική Πορτογαλίας συνεχίζεται με την πορτογαλική Ομοσπονδία να τον τιμωρεί με προσωρινό αποκλεισμό από τις κλήσεις, μετά την αποχώρησή του από την αποστολή για τα ματς του Nations League.

Οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ομοσπονδία έχουν φτάσει στα άκρα, με αποτέλεσμα να τιμωρείται με προσωρινό αποκλεισμό από την Εθνική Πορτογαλίας, χωρίς να ορίζεται το ακριβές χρονικό περιθώριο της επιστροφής του 41χρονου σταρ. Αυτό θα γίνει γνωστό μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα που έχει ξεκινήσει, η οποία χαρακτηρίστηκε επείγουσα.

Η τιμωρία ήρθε και πιθανότατα θα τον κρατήσει εκτός των κλήσεων για τα ματς του Νοεμβρίου στο Nations League, καθώς η αναταραχή που έφερε η αποχώρησή του δεν μπορούσε να μείνει ατιμώρητη.

Είχε γίνει γνωστό ότι ο Ρονάλντο κινδύνευε με ποινή από ένα έως έξι μήνες για την πράξη του και μένει να φανεί πότε θα μπορέσει να φορέσει ξανά την φανέλα της Εθνικής του ομάδας, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, αν αυτό συμβεί ξανά.

Με την επιφύλαξη της αυτόματης προληπτικής αναστολής στην οποία υπόκειτο μέχρι την ημερομηνία διαπίστωσης, καθορίστηκε η μη αυτόματη προληπτική αναστολή του παίκτη και αποδόθηκε ο επείγων χαρακτήρας της διαδικασίας», αναφέρει η ενημέρωση της πορτογαλικής Ομοσπονδίας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η 30ή Νοεμβρίου είναι πλέον το νέο τελικό ορόσημο για τον πεζόδρομο στο Αίγιο

Η νέα παράταση, σύμφωνα με την εισήγηση της Τεχνικής...

Πάτρα: Αγοράζουν από τώρα ξύλα για να γλιτώσουν το πετρέλαιο – Αναλυτικά οι τιμές

Η αυξημένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, αλλά και ο...

Πάτρα: Ετήσια υποτροφία χορού από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο

"Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών, σύμφωνα με τους καταστατικούς του...