O Λάκης Γαβαλάς έκλεισε τα 74: Ευγνώμων για όλα τα συμβάντα της ζωής μου

Ημερομηνία:

Τα 74 έκλεισε ο Λάκης Γαβαλάς με τον σχεδιαστή μόδας να δηλώνει ευγνώμων για όλα όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα, ενώ τόνισε ότι αισθάνεται «υγιής, ικανός και δημιουργικός».

Την Πέμπτη 6 Αυγούστου, ο Λάκης Γαβαλάς έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά του. Ποζάροντας με μία σαμπάνια, ένα ποτήρι και μία τούρτα, ο σχεδιαστής αναφέρθηκε στην εκτίμηση και την αγάπη, που όπως σημείωσε, λαμβάνει από τον κόσμο.

Παράλληλα, έκανε ένα σχόλιο για  τους γονείς του, τα νεανικά του χρόνια, αλλά και για τη μετέπειτα πορεία του. Όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Καλημέρα φίλοι μου. Σαν σήμερα, ημέρα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, πριν 74 χρόνια, η κυρά Τζοβάννα και ο κυρ Διονύσης έφεραν στον κόσμο τον πρωτότοκο γιο τους. Ζωή γεμάτη σχολικά κουδούνια, κουδούνια θεάτρου, αλλά και κουδούνες για το τολμηρό παράστημά μου. Το πέρασμά μου μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, το συνοδεύουν η απεριόριστη αγάπη και η εκτίμησή σας. Ευγνώμων για όλα τα συμβάντα της ζωής μου, αφού ακόμη αισθάνομαι υγιής, ικανός, δημιουργικός. Η χαρά, η ευτυχία και η πειθαρχία είναι οι κυρίες που με οχυρώνουν και με προστατεύουν».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αχαΐα: Σε εφαρμογή το χειμερινό ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων καυσίμων

Τον προγραμματισμό της εκ περιτροπής λειτουργίας των πρατηρίων υγρών...

To Σαββατοκύριακο η εκδήλωση “H απελευθέρωση της πόλης των Πατρών από τους Οθωμανούς”

Το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2026 θα...

Το Φεστιβάλ Αιγίου επιστρέφει με το «RETHINK»: Ανοικτές οι συμμετοχές για το 2027

Με μια πρόσκληση να ξαναδούμε το σινεμά και να...