Ο Λάκης Γαβαλάς ποζάρει στο Instagram με καπέλο από… πετονιά

    Ημερομηνία:

    Οι στυλιστικές επιλογές του Λάκη Γαβαλά, γίνονται πάντα θέμα συζήτησης. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, αγαπά το Instagram και μοιράζεται συχνά, μοναδικά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς του.

    Με την τελευταία του ανάρτηση, έγινε για ακόμη μια φορά viral, με τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση να παίρνουν «φωτιά». Ο μόδιστρος, αυτή τη φορά επέλεξε ένα καπέλο διαφορετικό από όλα τα άλλα, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο είχε φορέσει για πρώτη φορά στη γαλλική ριβιέρα, το καλοκαίρι του 2020.

    Η μόδα για εκείνον έχει σημαντική θέση στη ζωή του, όπως ο ίδιος επισημαίνει στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

    Η επιλογή του αυτή φαίνεται να ανταμείφθηκε με το παραπάνω από τους χρήστες του Instagram. «Υπέροχος, μοναδικός, σούπερ», «Πάντα θα είσαι πολύ μπροστά» ήταν μερικά από τα σχόλια που έγραψαν κάτω από τη φωτογραφία.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρει στη λεζάντα της δημοσίευσης:

    «Καλησπέρα φίλοι μου‼️ Cover and discover… Μου αρέσει να προλαβαίνω καταστάσεις και στυλ… Το αγαπημένο σύμπαν νομίζω μου φέρεται άψογα.. Πέρυσι είχα πει στην καπελού μου (δεν της μιλαω πια), να μου φτιάξει ένα καπέλο απο λευκή κρένα… Το έφτιαξε… Το έβαλα το καλοκαίρι του 20 μια φορά στην γαλλική ριβιέρα, και το καλοκαίρι του 21 στο Πευκάκι Λουτρακιου. Α εγώ περνάω τέλεια και το διασκεδάζω… Αγαπώ ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα και την τρέλα της… Απλά τη ντύνω με το μυαλό μου και την προσωπικότητά μου… Πάντα…»

    Δείτε τη δημοσίευσή που έγινε viral μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του σχεδιαστή:

    View this post on Instagram

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το μυστικό της ευτυχίας βρίσκεται μέσα μας – Και είναι το καλύτερο φάρμακο

    Το γέλιο αποτελεί για την ψυχή μας το δραστικότερο αντικαταθλιπτικό, χαρίζοντάς μας...

    Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου με τον Αντώνη Κουνάβη

    Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ. Ο. Ερυμάνθου της Νέας Δημοκρατίας,...

    Αχλάδια και σταφύλια: 2 γλυκά σνακ χωρίς ζάχαρη για θρεπτικό δεκατιανό

    Τα αχλάδια και τα σταφύλια είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα...

    Πάτρα: Ο Χρήστος Φλαμής, το μοιραίο τροχαίο και η άσβεστη μνήμη του…

    Στις 8,30 το πρωί του Σαββάτου 25.10, στον Ιερό...