Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξανά στην ΚΟ της ΝΔ

    Ημερομηνία:

    Ο Λευτέρης Αυγενάκης εντάσσεται και πάλι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20.12.24).

    Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε διαγραφεί από την ΚΟ της ΝΔ στις 3 Ιουλίου μετά από επεισόδιο που είχε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

    «Σχετικά με την επανένταξη του κ. Λευτέρη Αυγενάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τονίζουμε ότι εκτιμήθηκε η αναγνώριση του λάθους του από τον ίδιο για ένα συμβάν, το οποίο θεωρείται λήξαν και από την άλλη πλευρά, όπως επισήμως έχει δηλωθεί», αναφέρουν πηγές της Πειραιώς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    6 σημάδια που αποκαλύπτουν ότι ανησυχείτε υπερβολικά – Πως να αντιμετωπίσετε το άγχος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/6-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%80%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%85%cf%87%ce%b5-3/

    ΥΠΟΘΕΣΗ 25ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ: Τα 8 σημεία που συνηγορούν στην αθωότητά του

    ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ»: «Θα προτιμούσα να καώ...