Ο Μασκ έκανε πρόταση αγοράς του OpenAI για 97,4 δισ. δολάρια – Όχι, αγοράζουμε εμείς το Twitter για 9,74 δισ., απάντησε ο Άλτμαν

    Ημερομηνία:

    Ένας όμιλος επενδυτών, υπό την ηγεσία του Έλον Μασκ, κατέθεσε πρόταση ύψους 97,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ελέγχει την OpenAI, όπως ανέφεραν δύο πηγές που γνωρίζουν την υπόθεση.

    Η πρόταση αυτή κλιμακώνει τη μακροχρόνια διαμάχη για τον έλεγχο της εταιρείας μεταξύ του Μασκ και του διευθύνοντος συμβούλου της OpenAI, Σαμ Άλτμαν.

    Στον όμιλο συμμετέχουν η Vy Capital, η Xai – η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του Μασκ – καθώς και ο διάσημος ατζέντης του Χόλιγουντ, Άρι Εμάνουελ, και άλλοι επενδυτές, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμες, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

    Η OpenAI απέφυγε να σχολιάσει το θέμα. Σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει τη στάση της εταιρείας, η OpenAI δεν έχει ακόμη λάβει επίσημα την πρόταση, ωστόσο ο Σαμ Άλτμαν απάντησε μέσω ανάρτησης.

    «Όχι, ευχαριστώ, αλλά μπορούμε να αγοράσουμε το Twitter για 9,74 δισεκατομμύρια δολάρια, αν θέλεις», ανέφερε ο Άλτμαν στο X, με τον Μασκ να απαντά γράφοντας: «Απατεώνα».

    Δείτε τις αναρτήσεις τους:

    Ο Μασκ έκανε πρόταση αγοράς του OpenAI για 97,4 δισ. δολάρια - Όχι, αγοράζουμε εμείς το Twitter για 9,74 δισ., απάντησε ο Άλτμαν

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...