Ο Μέσι πανηγύρισε έξαλλα μπροστά σε αντίπαλο και εκείνος τον αποθέωσε

Ημερομηνία:

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι επί της Άτλας (2-1), με δύο ασίστ, ωστόσο κατόρθωσε να γίνει και το κεντρικό πρόσωπο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, του Group Stage του Leagues Cup.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, πανηγύρισε έντονα τη νίκη της ομάδας του μπροστά από τον Ματίας Κόκκαρο της Άτλας, ο οποίος νωρίτερα είχε πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι.

 

Με την λήξη του αγώνα ο «Pulga» πανηγύρισε έντονα μπροστά στον Κόκκαρο, με τον ίδιο όμως να ζητάει άμεσα συγνώμη από τον αντίπαλο του και να του χαρίζει τη φανέλα του, με σκοπό να επανορθώσει.

«Ο Μέσι ήρθε και πανηγύρισε έντονα μπροστά μου. Και τι να πω; Έπρεπε να μείνω σιωπηλός. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, δεν μπορείς να απαντήσεις κάτι. Μετά τη λήξη του αγώνα, ήρθε με αγκάλιασε και απολογήθηκε.

 

Αυτό λέει πολλά για το τι είδους παίκτης είναι. Όταν κάποιος σαν τον Μέσι σου μιλάει, απλά ακούς. Δεν έχω τίποτα άλλο παρά μόνο σεβασμός για τους καλύτερους στην ιστορίας», δήλωσε ο 27χρονος Ουρουγουανός παίκτης της Άτλας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γιώργος Μαζωνάκης: Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο – Τι θέλει η οικογένεια

Το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη αναμένεται να τελεστεί...

Πάτρα: Παράσταση διαμαρτυρίας συνταξιούχων

Τα διοικητικά συµβούλια των συνεργαζόµενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων του Νοµού...

Επίσκεψη του νέου Γάλλου Πρέσβη στη Γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου

Την Γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου επισκέφθηκε χθες Παρασκευή, ο νέος Πρέσβης...