Ο Μητσοτάκης προειδοποιεί τους βουλευτές για την κηδεία του τέως

    Ημερομηνία:

    Να μην εκληφθεί η αναβάθμιση της εκπροσώπησης της κυβέρνησης στην κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ως «ελευθέρας» προς γαλάζιους υπουργούς και βουλευτές τονίζουν κυβερνητικές πηγές.

    Όπως επισημαίνουν σε κάθε περίπτωση η κηδεία είναι ιδιωτική και η απόφαση να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση και ο αντιπρόεδρός της Παναγιώτης Πικραμμένος, εκτός από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη ελήφθη καθώς στην χώρα μας θα αφιχθούν πολλοί υψηλοί προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους και Βασιλείς. Για τον λόγο αυτό υπογραμμίζουν ότι η όποια παρουσία βλυλευτή ή υπουργού θα έχει καθαρά ιδιωτικό χαρακτήρα.

    Βέβαιο θεωρείται ότι το παρών θα δώσει η Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, βαφτιστήρα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ ανακοίνωσε την πρόθεση του να παραστεί στην κηδεία ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης.

    Φλίγκος

    Ερωτηματικό υπάρχει για τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και για κάποιους υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι με αναρτήσεις τους για τον θάνατο του τέως Βασιλιά «έκλειναν το μάτι» στους φιλοβασιλικούς ψηφοφόρους.

    Για παράδειγμα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης θεωρείται απίθανο να παραστεί, ενώ οι υπουργοί Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης θα βρίσκονται στο εξωτερικό. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στην κηδεία αναμένεται να παραστεί η σύζυγος του κ. Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΠΕ: Ενας… γίγαντας ετοιμάζεται να κατακτήσει τις θάλασσες

    Στον κόσμο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τα ρεκόρ σπάνε πλέον εύκολα....

    Λειψυδρία στην Ελλάδα: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν το φετινό καλοκαίρι

    Την ανάγκη να περιοριστεί η σπατάλη, αλλά όχι η...

    Νέα τεχνολογία: Σημαδούρα που αντλεί ενέργεια από τα κύματα, βασισμένη στη λειτουργία της καρδιάς

    Αποτελώντας το 71% της επιφάνειας της Γης, οι ωκεανοί συνιστούν μία...

    Καφές: Πόσο κοστίζει σε λεπτά εργασίας – Ποια πόλη έχει το υψηλότερο κόστος στην Ευρώπη

    Σε μια εποχή όπου ο πληθωρισμός πιέζει τα εισοδήματα...