Ο Μπούρας το πέτυχε! ΔΕΙΤΕ τι θα κάνει η Pfizer στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Το σενάριο της πολυεπίπεδης συνεργασίας τμημάτων του Πανεπιστημίου της Πάτρας με την Pfizer, αρχίσει πλέον και λαμβάνει σάρκα και οστά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Νεολόγου» των Πατρών μετά την έλευση στην πρωτεύουσα της Αχαΐας του Διευθύνοντος Σύμβουλου της φαρμακοβιομηχανίας Αλμπέρτ Μουρλά για την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα στα τμήματα Ιατρικής και Φαρμακευτική, η πόρτα για τη «συνάντηση» του πανεπιστημίου και μέσου αυτού της Πάτρας με την κολοσσιαία βιομηχανία έχει ανοίξει διάπλατα.

    Να σημειωθεί ότι ήδη τμήματα του πανεπιστημίου της Πάτρας έχουν άμεση σύνδεση με τη μονάδα που δημιούργησε η Pfiazer στη Θεσσαλονίκη ενώ στον επόμενο τόνο η συνεργασία αναμένεται να ενισχυθεί και να επεκταθεί και σε άλλες παραμέτρους.

    ICECAP

    Το επόμενο βήμα,  σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρύτανης του πανεπιστημίου της Πάτρας κ. Μπούρας θα είναι η εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας της Pfizer η οποία θα βρίσκεται σε άμεση διασύνδεση με τμήματα του ιδρύματος.

    Στο πλαίσιο της επιτάχυνσης των διαδικασιών για να ανάψει το «πράσινο» φως για την εγκατάσταση της Pfizer στην περιοχή ο πρύτανης του πανεπιστημίου έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο ταξίδια στην Αμερική και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει και τρίτο ταξίδι.

    Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του απαιτούμενου περιβάλλοντος, προκειμένου η επιλογή για μία ακόμα επένδυση που θέλει να κάνει η Pfizer στην Ελλάδα, αναμένεται να παίξει και ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα κ. Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Ναυπακτία.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Η εξομολόγηση του Αγγελου Ανδριόπουλου

    Για τις οικονομικές δυσκολίες και τις θυσίες που έκανε...

    Χρύσα Καρούση: Ανερχόμενο ταλέντο

    Από τις απόφοιτες της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας,...

    ΠΕΤΡΟΣ ΓΡΟΥΜΠΟΣ: «Σήμερον πάσα κτίσις, αγάλλεται και χαίρει, ότι Χριστός Ανέστη, και Άδης εσκυλεύθη»

    Το «Χριστός Ανέστη» ως χαιρετισμός αποδίδεται πάντα με χαρακτήρα...

    Η Ευρώπη ποντάρει για την άμυνά της στο Διάστημα

    Τα τελευταία χρόνια, οι αμυντικές εταιρείες έχουν εντείνει τη...