flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

Ο Νίκος Αλιάγας φωτογραφίζει την Κάρλα Μπρούνι στο πάτωμα ενός ξενοδοχείου

Η Κάρλα Μπρούνι, έχει επιστρέψει δυναμικά στο τραγούδι, με το γνώριμο ψιθυριστό στυλ της, πολλές μπαλάντες και ένα άλμπουμ με 13 τραγούδια για τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη και τίτλο “ένας μεγάλος έρωτας”.

Ο Νίκος Αλιάγας φωτογραφίζει την Κάρλα Μπρούνι στο πάτωμα ενός ξενοδοχείου

Το πρώην μοντέλο, πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και μουσικός, πιστεύει “στον έρωτα, στη φιλία ανάμεσα σε φίλους και στην οικογένεια, και την αγάπη, στο συνάνθρωπο, την πανανθρώπινη αγάπη”. Οδηγός της το τρίπτυχο έρως, φιλία, αγάπη, τα τρία είδη αγάπης κατά την αρχαιοελληνική φιλοσοφία.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, η 53χρονη ιταλο-γαλλίδα καλλονή ποζάρει στον φακό του δικού μας Νίκου Αλιάγα, για την συνέντευξη που του έδωσε και θα μεταδοθεί το Σάββατο.

Σε αυτή την ασπρόμαυρη φωτογραφία που ο Νίκος Αλιάγας δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram, η Μπρούνι φοράει δερμάτινο παντελόνι και μπλούζα ενώ ποζάρει στο πάτωμα του ξενοδοχείου.

Η ίδια η Κάρλα Μπρούνι δημοσίευσε φωτογραφίες με τον Νίκο Αλιάγα από το backstage της συνέντευξης και της φωτογράφησης.

bruni aliagas

 

carla bruni

Τα 5 μαρτυρικά χρόνια ως Πρώτη Κυρία – Το άγχος & η απόπειρα δολοφονίας

Η Κάρλα Μπρούνι πολύ πριν γίνει η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα supermodel στον κόσμο.

carla_bruni

Η ίδια έχει εξομολογηθεί ότι η φυσική ομορφιά της ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη στη ζωή της αφού της έδωσε δουλειές, διασημότητα και φυσικά χρήματα.

carla_bruni

Εκτός από το μόντελινγκ, η Ιταλο-Γαλλίδα καλλονή ασχολήθηκε και με το τραγούδι και έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους.

Και μετά ήρθε ο Σαρκοζί

Ένας ρόλος που δεν περίμενε να αναλάβει ήταν αυτός της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, κάτι που συνέβη όταν ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί έγινε πρόεδρος της Γαλλίας την περίοδο 2007-2012.

Τώρα, η 52χρονη εξομολογείται ότι ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας δεν ήταν καθόλου ρόδινος για την ίδια, αφού πέρασε δύσκολα.

Σε νέα της συνέντευξη η Κάρλα Μπρούνι παραδέχτηκε ότι “φοβόταν συνεχώς” κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνια που έζησε ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

carla_bruni

Μιλώντας στην καθημερινή εκπομπή Quotidie, εξομολογήθηκε ότι “φοβόταν συνεχώς” ότι ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί θα έπεφτε θύμα δολοφονικής επίθεσης κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του ως προέδρου, κάτι που της δημιουργούσε τρομερό άγχος.

carla_bruni

Ακόμα, αν και η ίδια φαινόταν σίγουρη και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, φοβόταν συνεχώς ότι θα κάνει λάθος. Παρόλα αυτά τόνισε ότι ήταν τιμή της που υπηρέτησε ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και έχει πολύ καλές αναμνήσεις.

“Ήμουν εύκολος στόχος”

“Ήταν μια εξαιρετική περίοδος, αλλά φοβόμουν όλη την ώρα. Φοβόμουν για τον άντρα μου, φοβόμουν τον εαυτό μου, ότι θα έκανα κάτι που δεν έπρεπε να κάνω.

Φοβόμουν κάποιον που θα κατασκεύαζε μια ψεύτικη ιστορία. Είναι τόσο υψηλός ρόλος που ένιωσα ότι ήμουν στόχος “.

carla_bruni

“Φοβόμουν ότι ο σύζυγός μου θα σκοτωθεί”

Εκτός από την διαρκή προσοχή του κοινού και του Τύπου, η Μπρούνι φοβόταν ότι θα συνέβαινε κάτι πολύ σοβαρό στον σύζυγό της ή στην ίδια.

“Φοβόμουν ότι θα σκοτωθεί ή ότι θα του συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Ανησυχούσα για το βάρος όλων αυτών των σημαντικών ζητημάτων στους ώμους του και ότι θα ήμασταν υπεύθυνοι για αυτά “.

Συνεχίζοντας, η Μπρούνι είπε ότι παρά την αγχωτική αυτή περίοδο, δεν μετανιώνει για τα χρόνια που πέρασε ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

carla_bruni

Οι απίστευτες επιστολές στον Πρόεδρο

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η Κάρλα Μπρούνι θέλησε να… ελαφρύνει λίγο το κλίμα και μίλησε για τις επιστολές που δεχόταν ο σύζυγός της ως Πρόεδρος, με τον κόσμο να τον κατηγορεί για τη βροχή ή τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πράγματα στα οποία δεν είχε κανέναν έλεγχο.

carla_bruni

 

carla_bruni