Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας

    Ημερομηνία:

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την άρση όλων των κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στη Συρία.

    Στην ομιλία του στο επενδυτικό φόρουμ ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας στο Ριάντ, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι έλαβε αυτήν την απόφαση μετά τις συνομιλίες που είχε για το θέμα με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    «Κάναμε βήματα για να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις» με τη Δαμασκό, πρόσθεσε, εκφράζοντας την ελπίδα του η νέα συριακή κυβέρνηση να καταφέρει να σταθεροποιήσει τη χώρα, η οποία έχει βιώσει «πολλά βάσανα».

    Ο Τραμπ ανακοίνωσε επίσης ότι ο υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τον Σύρο ομόλογό του, τον Ασάαντ αλ Σαϊμπάνι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...