Ο Ολυμπιακός έμεινε όρθιος (0-0) στην έδρα της Καραμπάγκ

    Ημερομηνία:

    Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό Europa League κατέκτησε το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός.

    Η ομάδα του Πειραιά μετά από τρεις ήττες, απέσπασε την ισοπαλία (0-0) με την Καραμπάγκ στο Μπακού και συνεχίζει να ελπίζει για την τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Europa Conference League, καθώς η Ναντ συνετρίβη στη Γαλλία με 4-0 από τη Φράιμπουργκ.

    Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο -2 από τα «καναρίνια», τα οποία ως γνωστόν θα φιλοξενήσουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων (σ.σ.: την προτελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στην έδρα της Φράιμπουργκ και οι Γάλλοι σε αυτήν της Κάραμπαγκ).

    Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν πολύ καλύτερη εμφάνιση συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια τους στη διοργάνωση, απειλήθηκαν ελάχιστα και μάλιστα είχαν κάποιες καλές στιγμές για να πάρουν το «τρίποντο», με μεγαλύτερη το δοκάρι του Καμαρά στο 37΄.

    Καραμπάγκ-Ολυμπιακός 0-0

    Γκολ:

    Κίτρινες: Βρσάλικο (Ολυμπιακός), Αλμέιδα (Καραμπάγκ), Ρομαό (Καραμπάγκ), Παπασταθόπουλος (Ολυμπιακός)

    Κόκκινες:

    Δοκάρια: 37′ Kαμαρά (Ολυμπιακός)

    Καραμπάγκ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφάντζε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ, Γκαράγιεφ (68′ Γιάνκοβιτς), Αλμέιδα (68′ Ρομάο), Σεϊντάεφ, Κάντι (62′ Όζομπιτς), Ζουμπίρ, Οβούσου.

    Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι (86′ Γκάρι Ροντρίγκες), Κούντε (68′ Εμβιλά), Μπουχαλάκης (86′ Ινμπόμ Χουάνγκ), Μπιέλ (60′ Βαλμπουενά), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ (60′ Μαρσέλο)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Υπερταμείο, το λιμάνι της Πάτρας και η μεγάλη εικόνα των επενδύσεων

    Σε κομβική καμπή μπαίνει το λιμενικό «παζλ» της χώρας, καθώς το...

    Ο Αρειος Πάγος για τις δόσεις των κόκκινων δανείων

    Η 5η Φεβρουαρίου, δηλαδή η προσεχής Πέμπτη, είναι κρίσιμη...

    Airbnb: Tα έσοδα κοντά στο 1 δισ. αλλάζουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό

    Η εκρηκτική άνοδος των εσόδων από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, που πλέον...