Ο Ολυμπιονίκης Χριστόδουλος Κολόμβος θα τιμηθεί από τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα τιμήσει τον αργυρό Ολυμπιονίκη Χριστόδουλο Κολόμβο σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο στο Δημαρχείο. Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής:«Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη ο Χριστόδουλος Κολόμβος θα επισκεφτεί αύριο Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στις 12.30 το μεσημέρι το Δημαρχείο και στο πλαίσιο εκδήλωσης για τον συμπολίτη Ολυμπιονίκη μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος θα του απονείμει τιμητική πλακέτα.
    Με την ευκαιρία της εκδήλωσης που προγραμματίστηκε αμέσως μετά τον θρίαμβο της Εθνικής Ομάδας Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο ο Δήμαρχος δήλωσε: «Ο Χριστόδουλος Κολόμβος τιμά την πόλη μας και σε μια πολύ δύσκολη περίοδο μας έδωσε μεγάλη χαρά. Εμείς οι μεγαλύτεροι τον καμαρώνουμε και για τις νεώτερες γενιές αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για τα μεγάλα αθλητικά του κατορθώματα αλλά και για το ήθος και τη σεμνότητα του».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λάτρης της γυμναστικής και του TikTok ο Ρομά που ξυλοκόπησε άγρια και λήστεψε δύο ηλικιωμένα αδέρφια σε χωριό της Τρίπολης

    Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρίπολης συνέλαβαν χθες δύο άνδρες, 22 και 48 ετών, Ρομά στην καταγωγή,...

    Αιγιάλεια: Το μήνυμα του Δημάρχου Παναγιώτη Ανδριόπουλου για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

    Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο...

    Στα δικαστήρια με κουκούλα ο 29χρονος που σκότωσε σε τροχαίο τον 24χρονο Σωτήρη στη Λούτσα

    Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε στις 12...

    Οι αγρότες πέρασαν τον αστυνομικό φραγμό και ετοιμάζονται για μπλόκο στο τελωνείο Προμαχώνα

    Νέο μπλόκο στο τελωνείο του Προμαχώνα ετοιμάζονται να στήσουν...