Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπήκε στη Φάρμα ανεβασμένος σε τζιπ και φορώντας στολή παραλλαγής

    Ημερομηνία:

    Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ η «Φάρμα». Ανάμεσα στους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 είναι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

    Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας έφτασε στη Φάρμα ανεβασμένος σε ένα τζιπ και φορώντας στρατιωτική παραλλαγή.

    «Σας αγαπώ! Μπαίνω στη Φάρμα γιατί μου αρέσει να τολμώ με πίστη και θέλω να δείξω για άλλη μια φορά τον αληθινό Παναγιώτη», σημείωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την άφιξη στο αγρόκτημα.

    «Από την πρώτη στιγμή έπαθα την πλάκα μου! Είχα μια συναισθηματική φόρτιση γιατί με γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω» παραδέχθηκε στην κάμερα του ριάλιτι, ενώ λίγο αργότερα που ο Σταμάτης Γαρδέλης επιχείρησε από λάθος να τον διακόψει… «μην κάνεις σαν τον Αυτιά, άφησε με να μιλήσω», αποκρίθηκε με χιούμορ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ταχυδρομείο στην Δάφνη Καλαβρύτων και η σημασία του

    Εγραψε ο γνωστός Πατρινός με το ψευδώνυμο στο διαδικτυο...

    Τρεις 22χρονοι μόλις έγιναν δισεκατομμυριούχοι – Πώς έσπασαν το ρεκόρ του Mark Zuckerberg

    Τρεις 22χρονοι παιδικοί φίλοι έγιναν οι νεότεροι δισεκατομμυριούχοι στην...

    Πάτρα: Ημερίδα για τη «Διαχείριση πυρόπληκτων ελαιοδέντρων» την Κυριακή 9/11

    Ο Σύλλογος Γεωπόνων Αχαΐας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου, σε συνεργασία...

    Κ. Χατζηδάκης: Οι 7 προτεραιότητες της κυβέρνησης για το 2026

    Τους άξονες προτεραιότητας για την επόμενη χρονιά, που εστιάζουν...