Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μπήκε στη Φάρμα ανεβασμένος σε τζιπ και φορώντας στολή παραλλαγής

    Ημερομηνία:

    Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ η «Φάρμα». Ανάμεσα στους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 είναι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

    Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας έφτασε στη Φάρμα ανεβασμένος σε ένα τζιπ και φορώντας στρατιωτική παραλλαγή.

    «Σας αγαπώ! Μπαίνω στη Φάρμα γιατί μου αρέσει να τολμώ με πίστη και θέλω να δείξω για άλλη μια φορά τον αληθινό Παναγιώτη», σημείωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την άφιξη στο αγρόκτημα.

    «Από την πρώτη στιγμή έπαθα την πλάκα μου! Είχα μια συναισθηματική φόρτιση γιατί με γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω» παραδέχθηκε στην κάμερα του ριάλιτι, ενώ λίγο αργότερα που ο Σταμάτης Γαρδέλης επιχείρησε από λάθος να τον διακόψει… «μην κάνεις σαν τον Αυτιά, άφησε με να μιλήσω», αποκρίθηκε με χιούμορ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Μάζεψαν ελιές στο 2ο Νηπιαγωγείο Ρίου

    Συνεχίζεται και φέτος, για 11η χρονιά το μάζεμα των...

    Πάτρα: Εγκαίνια μουσείου, βιβλιοθήκης και αρχονταρικιού στον ναό του Αγίου Ανδρέα (φώτο)

    Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Πατρών τονίζει τα...

    «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ»: Προτάσεις για τη στήριξη των φοιτητών

    «Η απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να επιδοτήσει με...